MOMENT ISTORIC. Român din Timoc, pe lista AUR pentru alegerile parlamentare

October 26, 2020 •politic •Views: 200

Duminică, 25 octombrie, de ziua Armatei Române, Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat într-o ceremonie, la Craiova, punerea pe listele sale a unui român din Timoc, în persoana doctorului Vladița Roșcanovici, transmite Romanian Global News.

Citește și Mircea Diaconu votează AUR la alegerile parlamentare

La eveniment a fost prezent și doctorul Predrag Balașevic, președintele Partidului Neamului Rumânesc, partid politic al românilor/vlahilor din Timoc.

Acesta a salutat gestul simbolic făcut de AUR prin care, pentru prima dată, un român timocean este pus pe liste pentru a fi ales în Parlamentul Românei. Balașevic a descris situația dificilă cu care se confruntă cei circa 300.000 de români din Timoc, lipsiți de drepturi fundamentale cum ar fi școala și mass-media și presiunea asimilaționistă a autorităților sârbe.
Pe listele AUR mai candidează Profesorul Florian Colceag, „antrenorul de genii”, inventatorii premiați la nivel mondial Alexandru Stănilă și Iulian Horneț, naistul Nicolae Voiculeț, Dan Tănasă, jurnalistul și luptătorul pentru drepturile românilor din județele Covasna, Harghita și Mureș, dar și istorici, teologi, cadre universitare, antreprenori, generali ai Armatei Române.

Deși partid extraparlamentar, AUR a depus liste de candidați complete în toate județele României și în diasporă.

Alianța pentru Unirea Românilor este cea mai nouă mișcare politică, rezultat al unificării forțelor românești, formată preponderent din tineri care urmăresc să servească interesele poporului român și să ajungă să legifereze și să guverneze pentru aceste interese. Familia, Națiunea, Credința și Libertatea sunt valori fundamentale ale partidului.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to MOMENT ISTORIC. Român din Timoc, pe lista AUR pentru alegerile parlamentare

 1. FORD says:

  A-TI REUSIT ! AR TREBUI DE ACUM CA DOMNUL DIN TIMOC SA PUNA PROBLEMA TIMOCENILOR LA FIECARE SEDINTA A PARLAMENTULUI…..SA MERITE ALEGEREA.

 2. Kermit Von Klausenberg says:

  As vrea sa vad si romani din ungaria pe listele AUR si nu numai …

 3. Iulian says:

  Și totuși, care este relația dintre AUR și Băsescu?

 4. Emilian says:

  Domnule Tanasă, cum explicați numărul tot mai mare de demisii din partid? Cei care fac acest lucru susțin că se promovează intens oameni care își cumpără dreptul de a candida pe listele pentru alegerile parlamentare cu sume mari de bani. Inițial, eram sceptic cu privire la aceste lucruri, dar, văzând că demisiile se tot înmulțesc, încep să îmi pun semne serioase de întrebare cu privire la intențiile oneste ale AUR. Vă mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MOMENT ISTORIC. Român din Timoc, pe lista AUR pentru alegerile parlamentare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/moment-istoric-roman-din-timoc-pe-lista-aur-pentru-alegerile-parlmentare/