Mormântul lui Victor Babeș din curtea Institutului Cantacuzino este reabilitat

October 11, 2018 •valori nationale •Views: 1180

Mormântul lui Victor Babeș, savant de renume mondial, aflat chiar în curtea interioară a Institutului Cantacuzino din Bucureşti aflat într-o stare de degradare de mai mulți ani este reabilitat.

În urmă cu un an aduceam în atenția opiniei publice starea jalnică în care se află mormântul lui Victor Babeș (detalii aici). Cazul a fost semnalat în urmă cu trei ani de către doamna Mária Berényi prin intermediul unu mesaj postat pe Facebook.

În prezent, mormântul savantului Victor Babeș a fost inclus într-un proiect de refacere și construire a unui ansamblu monumental care va fi finalizat și inaugurat anul acesta, în data de 19 octombrie, potrivit unor informații postate pe Facebook de Cătălin Berenghi. Acesta susține că pentru realizarea acestei lucrări au fost obținute deja toate aprobările și autorizațiile necesare de la Primăria municipiului București și Ministerul Culturii.

FOTO: Zona din jurul mormântului lui Victor Babeș se află în reconstrucție, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Mormântul lui Victor Babeș din curtea Institutului Cantacuzino este reabilitat"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mormantul-lui-victor-babes-din-curtea-institutului-cantacuzino-este-reabilitat/