NOAPTEA MINȚII. Prefectul de Covasna, Marius Popica, intenționează să mă dea în judecată

August 8, 2014 •Prefectura Covasna •Views: 2141

Îl invit pe Marius Popica să se facă d râs în continuare

Îl invit pe Marius Popica să se facă de râs în continuare

Aflu din mai multe surse faptul că prefectul județului Covasna, Marius Popica, intenționează să mă dea în judecată după ce am publicat articolul în care am arătat opiniei publice cât de viteaz este el în cazul ilegalităților comise de primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (detalii aici).

Vezi și EXCLUSIV. Steagul SECUIESC al județului Covasna, ANULAT de instanță acum UN AN, arborat în sala de ședințe a Prefecturii Covasna. De 4 luni, prefectul Marius Popica nu reușește să aplice legea! DOCUMENTE

După ce în ianuarie 2013 fostul prefect de Harghita, Jean-Adrian Andrei, actual subprefect, mă amenința că m-am ales cu un dosar penal (detalii aici) în urma publicării unor articole în care aduceam în atenția opiniei publice faptul că nu Andrei veghează la respectarea legilor și a Constituției României, acum a venit rândul unui alt mare român din zona Covasna-Harghita să mă amenințe, de această dată indirect, cu un proces.

Îl invit pe marele român Marius Popica, acest stâlp al comunității românești din Covasna, geniul românismului din Voinești, să mă dea în judecată. Îl asigur însă că eu voi continua să arăt opiniei publice documente cu privire la activitatea lui.

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to NOAPTEA MINȚII. Prefectul de Covasna, Marius Popica, intenționează să mă dea în judecată

 1. Marius POPICA says:

  Stimate Dl. Dan Tanasă,

  Doresc să clarificăm un singur lucru: eu apreciez preocuparea dumneavoastră permanentă asupra activităţii Instituţiei Prefectului şi a mea personal, vă asigur că, în limita legii dăm curs şi ne preocupă toate aspectele semnalate de dumneavoastră şi nu numai, însă, vă rog să renunţaţi la jigniri.
  Aveţi tot dreptul conform legii să solicitaţi informaţii, să faceţi petiţii, să ne criticaţi dacă avem scăpări sau facem greşeli, însă nici o lege nu vă permite să jigniţi o persoană, indiferent cine este aceasta.
  Nu am nici o intenţie să vă acţionez în judecată pentru activitatea dumneavoastră, nici nu am motive, îmi rezerv doar dreptul pe care îl am prin lege de a mă apăra în cazul în care veţi continua să jigniţi. Doar pentru jigniri şi nimic altceva.
  Vă doresc sănătate şi spor la muncă în continuare!

  Cu stimă,
  Prefect
  Marius POPICA

  • Dan Tanasa says:

   Domnule Prefect,

   M-ați înțeles greșit și îmi cer scuze pentru asta.

   Nu am absolut niciun interes față de persoana dvs. Îmi sunteți din cale afară de indiferent (nu aș vrea să fiu mai dur în acest moment). Pe mine mă interesează modul abject în care prefectul Marius Popica mimează aplicarea legii și își bate joc de mine, de Constituția României și de cei care au murit pentru ca Marius Popica să fie prefect în România în actualele ei granițe.

   Atât și nimic mai mult!

   Cu rezervată considerație,

   Dan Tanasă, jurnalist din Covasna

 2. Eu says:

  Nu aveti de ce sa va faceti griji. Atat timp cat ati prezentat doar fapte reale (adevarate), nu poate obtine nimic in instanta.
  Cu toate acestea il cunosc foarte bine pe d-l Marius Popica si sunt sigur ca informatiile ce le detineti referitoare la faptul ca ar urma sa va dea in judecata, sunt eronate.
  Dupa cum puteti observa, este o persoana prea toleranta si asta ar fi o problema fiindca permite incalcarea legilor de catre maghiari. Ar fi culmea dupa ce a evitat luarea multor masuri impotriva maghiarilor ce incalcau legea, sa inceapa un proces cu dumneavoastra pentru nimic.

 3. radu says:

  Pe cine vrea sa piarda, D-zeu ii i-a mai intai mintile.

 4. ala says:

  Sunt din covasna , chiar din voinesti si imi este rusine cu acest om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Prefectul de Covasna, Marius Popica, intenționează să mă dea în judecată"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-prefectul-de-covasna-marius-popica-intentioneaza-sa-ma-dea-in-judecata/