NOAPTEA MINȚII. Prefectul de Satu Mare, Darius Filip: ce vedeți voi nu există!

April 19, 2017 •Administrație •Views: 4626

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, continuă atitudinea lipsită de demnitate și perfect ilegală a predecesorului său, Radu Bud.

Vezi și EXCLUSIV. Decizie DEFINITIVĂ a instanței: prefectul de Satu Mare a ÎNCĂLCAT LEGEA. Avram, OBLIGAT la plată

Deschiderea punctului temporar de trecere a frontierei de stat de la Bercu-Garbolc, situat pe raza administrativă a comunei Lazuri, județul Satu Mare, ce a avut loc în data de 18 februarie a.c., la care au participat, printre alții, primarul UDMR al comunei Lazuri, Ștefan Lengyel, și prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a fost de fapt o adunare între amici de pahar, nu un eveniment oficial.

Asta susține într-un document oficial actualul prefect al județului Satu Mare, Darius Filip.

La evenimentul din 18 februarie a.c. au participat prefectul Radu Bud și primarul UDMR, Ștefan Lengyel, alături de oficialități din Ungaria. Cu această ocazie s-a intonat imnul de stat al României (după cum a afirmat chiar prefectul Radu Bud, schimbat din funcție între timp), dar drapelul național al României a lipsit. La eveniment a fost afișat doar drapelul Ungariei și steagul secuiesc, a transmis atunci portalul presasm.ro. Primarul UDMR din Lazuri a „uitat” să poarte eșarfa tricoloră, potrivit legii.

Un cetățean a adresat o sesizare prefectului județului Satu Mare cu privire la ilegalitatea comisă de primarul UDMR care nu doar că a „uitat” să poarte eșarfa tricoloră așa cum îl obligă legea la astfel de venimente, dar a „uitat” și să arboreze drapelul național al României la eveniment.

Deloc suprinzător, actualul prefect al județului Satu Mare, Darius Filip, susține în mod ticălos că ceea ce vedem noi de fapt nu există. Deși la eveniment au fost prezente oficialități române și ungare, s-a intonat imnul de stat al României (și probabil și al Ungariei) și s-au rostit alocuțiuni, evenimentul nu a avut un caracter oficial. Asta pentru că prefectul Darius Filip este cel care a evaluat (nu se știe în baza căror competențe) caracterul oficial sau neoficial al evenimentului și a decis că pe 18 februarie nu s-a produs nimic oficial la frontiera cu Ungaria. Culmea este că același prefect Darius Filip afirmă în același document faptul că ceea ce s-a întâmplat pe 18 februarie are la bază acorduri oficiale între România și Ungaria.

Mai multe foto de la evenimentul oficial aici.

18 februarie 2017. Deschiderea punctului temporar de trecere a frontierei de stat de la Bercu-Garbolc. (FOTO: lazari.ro)

18 februarie 2017. Deschiderea punctului temporar de trecere a frontierei de stat de la Bercu-Garbolc.

FOTO: presasm.ro, prefecturasatumare.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to NOAPTEA MINȚII. Prefectul de Satu Mare, Darius Filip: ce vedeți voi nu există!

  1. Daniel says:

    Niște trădători de tara ! Trebuie aplicata legea. Dacă nu poate fi sancționat primarul și prefectul trebuie apelat la instanta. D-le Tanasa va rog sa inițiați demersurile ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Prefectul de Satu Mare, Darius Filip: ce vedeți voi nu există!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-prefectul-de-satu-mare-darius-filip-ce-vedeti-voi-nu-exista/