NOAPTEA MINȚII. România aduce „refugiați” din Libia dar refuză să intervină în cazul copiilor Cameliei Smicală, cetățeni români

December 13, 2019 •noaptea minții •Views: 275

Doctorița Camelia Smicală continuă să facă apeluri disperate către autoritățile române să-i apere interesele și pe cei doi copii minori, Maria și Mihai, cetățeni români, în timp ce autoritățile de la București aduc „refugiați” din Libia.

Citește și SONDAJ. 84,6% dintre români nu sunt de acord ca refugiații/ imigranții să se stabilească în România

În timp ce Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) a anunţat evacuarea a 72 de refugiaţi dinspre Libia către România, informează agenţia Xinhua, preluată de Agerpres, autoritățile de la București refuză să acționeze în interesul propriilor săi cetățeni terorizați de autoritățile din Finlanda.

Doctorița Camelia Smicală a postat astăzi un nou mesaj pe pagina ei de Facebook cu privire la cazul ei:

„72 de “refugiați” în drum spre România. Finlanda se luptă să repatrieze prin toate mijloacele copiii luptătorilor ISIS de origine finlandeză.
2 copii româno – finlandezi sunt prigoniți de aproape 14 ani și fugari de aproape o lună. Amândouă țările ai căror cetățeni sunt îi hăituiesc pentru a-i închide în “închisorile de copii” din Finlanda.Mihai și Maria nu au făcut nici o crimă. Singura lor vină este că sunt cetățeni ai două state UE. Pentru ei drepturile omului nu sunt valabile”.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. România aduce „refugiați” din Libia dar refuză să intervină în cazul copiilor Cameliei Smicală, cetățeni români"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-romania-aduce-refugiati-din-libia-dar-refuza-sa-intervina-in-cazul-copiilor-cameliei-smicala-cetateni-romani/