Până la următoarele alegeri repetați după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România

March 19, 2020 •opinie •Views: 1179

„Trebuie să avem curajul să spunem că este momentul ca sectorul privat să fie prioritatea zero în România, și nu învățământul, nu sănătatea”- Florin Câțu, martie 2018, într-un interviu pentru Adevărul.

Citește și ATENȚIE! Guvernul României: S-a lansat platforma online „COVID-19 Ştiri Oficiale”. Informați-vă din surse oficiale! Respectați indicațiile autorităților publice!

Liberalul Florin Câțu, actualul ministru al Finanțelor, a avut curaj în 2018 și a spus foarte clar că pentru Partidul Național Liberal sănătatea nu este o prioritate. Ce nu ne-a spus Câțu este cum anume sectorul privat va prospera fără oameni sănătoși care să lucreze.

Dacă nu ești imbecil, înțelegi că orice companie privată are nevoie de oameni sănătoși în primul rând. Cu oameni bolnavi nu produci decât muncă în spitale. Iar asta se vede foarte bine acum, în plină pandemie de covid-19.

Doar că între timp am aflat că nici măcar sectorul privat nu este o prioritate pentru PNL. Asta pentru că acum am descoperit că România stă foarte prost atunci când vine vorba despre producerea unui produs la prima vedere banal dar care acum se dovedește a fi unul strategic pentru siguranța națională: măștile de protecție.

De fapt, ca să fim corecți, PNL s-a îngrijit de sectorul privat. Doar că nu de cel autohton ci de cel al multinaționalelor care au grijă să scoată din România un profit foarte bun mult mai puțin taxat decât în alte state europene.

Revenind la sănătate și la dezinteresul PNL pentru acest sector, până la următoarele alegeri cred că e bine să repetăm după Câțu.

Dacă ești doctor sau faci parte din personalul medical sau administrativ din spitale în aceste zile și te confrunți cu lipsuri majore repetă după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România.

Dacă te-ai dus la farmacie să-ți cumperi măști de protecție sau dezinfectant pentru a-ți proteja copiii și părinții repetă după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România.

Dacă te îngrijorează numărul tot mai mare de îmbolnăviri cu covid-19 și te gândești că locurile din spitale devin din ce în ce mai puține repetă după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România.

Dacă îți faci probleme pentru părinții tăi foarte vulnerabili în această perioadă la infectarea cu covid-19 repetă după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România.

FOTO: stiripesurse.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Până la următoarele alegeri repetați după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România

  1. Dinu says:

    Elevul Câțu Florin a facut școala profesională de la Liceul Energetic din Rm. Vâlcea , a luat media 3 la examenul pentru treapta a II-a de liceu. Noroc cu “revolutia” ca a putu sa isi continue studiile superioare…afara.

  2. Constantin says:

    Jenant. Dar presimt ca romanii tot o sa-i voteze….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Până la următoarele alegeri repetați după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/pana-la-urmatoarele-alegeri-repetati-dupa-catu-sanatatea-si-invatamantul-nu-sunt-prioritati-in-romania/