RATB a renunțat la schimbarea denumirii stației „Pasaj Mărăşeşti” în „Colectiv”

January 18, 2016 •Bucuresti •Views: 2603

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a revenit asupra deciziei din noiembrie anul trecut de a schimba denumirea stațiilor de tramvai și autobuz „Pasaj Mărășești” în „Colectiv” în amintirea victimelor tragediei din Clubul Colectiv.

Vezi și TRAGEDIA COLECTIV. Ce mesaj am primit de la un rocker: „Să-ți cam iau patriotismul în p..ă, bă imbecilule”

Într-un răspuns oficial comunicat Ziare.com, RATB arată că decizia schimbării denumirii stației „Pasaj Mărășești” în „Colectiv” a stârnit multe reacții negative, motiv pentru care s-a luat decizia unui compromis.

„In acest context, am considerat ca este bine sa cautam o solutie prin care sa ajungem la un compromis, astfel incat sa nu lezam sensibilitatea celor care doreau ca statiile sa ramana cu vechea denumire, in memoria ostasilor cazuti pe campul de lupta la Marasesti, dar sa avem si o statie cu denumirea ‘Colectiv’. A fost aleasa de aceasta data statia ‘Dambovita’, amplasata pe Splaiul Independentei, pe traseul liniei de autobuze 312. Prin urmare, statiile ‘Pasaj Marasesti’ au ramas cu vechea denumire, iar statia ‘Dambovita’ poarta denumirea ‘Colectiv’, incepand din data de 23.12.2015”, se arata in raspunsul RATB.

FOTO: apropotv.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to RATB a renunțat la schimbarea denumirii stației „Pasaj Mărăşeşti” în „Colectiv”

  1. Geo says:

    În sfârșit o veste bună de la RATB. Ar fi fost cumplit de trist să se supună nesimțiților care nu au arătat respect pentru eroii de pe frontul de la Mărășești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RATB a renunțat la schimbarea denumirii stației „Pasaj Mărăşeşti” în „Colectiv”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ratb-a-renuntat-la-schimbarea-denumirii-statiei-pasaj-marasesti-in-colectiv/