RESPECT. Maghiarul care şi-a vopsit Dacia tricolor: „România trebuie respectată şi iubită pentru că este a noastră, a tuturor”

December 19, 2018 •Oradea •Views: 2863

O Dacia 1300 vopsită în culorile tricolorului a fost cea dintâi maşină care a traversat Podul Centenarului din Oradea, obiectiv inaugurat pe Ziua Naţională a României, pe 1 Decembrie, transmite portalul 3dots.ro.

Vezi și TOLERANȚĂ. Etnic maghiar din Transilvania: „Trăiesc în România, deci sunt român”

„Am vopsit maşina în tricolor ca un omagiu adus Marii Uniri“, și-a explicat gestul Ervin Koszta, proprietarul mașinii, s-a născut și a copilărit la Petroșani, într-o familie mixtă, tatăl maghiar, mama româncă.

Gestul său a stârnit reacţii negative din partea unor naţionalişti, români şi maghiari, dar Ervin este bucuros că a putut contribui prin pasiunea sa la sărbătoarea Centenarului.

„Eu tot timpul am fost pentru bună înţelegere şi bună pace între oameni, indiferent de naţie. Eu sunt orădean şi cetăţean român. Ţara noastră, România, trebuie iubită şi respectată, pentru că e a noastră, a tuturor. (…)”

Integral pe 3dots.ro

FOTO: 3dots.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to RESPECT. Maghiarul care şi-a vopsit Dacia tricolor: „România trebuie respectată şi iubită pentru că este a noastră, a tuturor”

  1. Anonimul says:

    👍👏

  2. István says:

    La Cluj Piata Unirii in era lui Gheorghe Funar banciile s-au vopsit tricolor. Si ce facea romanul? Besina, scuipa seminta floarelui pe banci , si dupa 2 sticle de beri a inceput sa dea vina pe unguri. Respect si Sarbatori Fericite!

  3. hodor ion says:

    Cinste lui,un ungur care a inteles ce inseamna dreptate si bun simt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RESPECT. Maghiarul care şi-a vopsit Dacia tricolor: „România trebuie respectată şi iubită pentru că este a noastră, a tuturor”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/respect-maghiarul-care-si-a-vopsit-dacia-tricolor-romania-trebuie-respectata-si-iubita-pentru-ca-este-a-noastra-a-tuturor/