REVOLTĂTOR. Drapelul României, BATJOCORIT în fața Primăriei Satu Mare

February 26, 2019 •Satu Mare •Views: 1571

Un drapel al României foarte deteriorat stă arborat chiar în centrul municipiului Satu Mare, în fața Primăriei Satu Mare.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Satu Mare, ÎMPOTRIVA acordării titlului de cetățean de onoare, post-mortem, aviatoarei Smaranda Brăescu

Redacția publicației Buletin de Carei a semnalat public, pe o rețea de socializare, batjocorirea drapelului național al României chiar în centrul municipiului Satu Mare, în fața Palatului Administrativ în care își au sediul Primăria Satu Mare, condusă de UDMR-istul Gábor Kereskényi, și Prefectura Satu Mare, condusă de prefectul Darius Filip.

Deși se află în plin centrul municipiului Satu Mare, drapelul în cauză stă de mai multe zile arborat deși este foarte deteriorat.

Tolerarea acestei situații de către primarul UDMR și de prefectul de Satu Mare reprezintă o batjocorire a unui simbol național.

FOTO: Facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to REVOLTĂTOR. Drapelul României, BATJOCORIT în fața Primăriei Satu Mare

  1. Badea Cîrțan jr. says:

    Primarul și prefectul amendați imediat și sancționați cu înlocuirea la următoarea abatere de acest gen. Acești primari, care se închină steagului maghiar, trebuie să înțeleagă că instituția la care sînt angajați se află pe teritoriul României. În consecință, drapelul românesc, ce reprezinta un însemn important al neamului nostru, trebuie păstrat cu sfințenie și înlocuit cu unul nou ori de cîte ori apar semne vizibile de deteriorare. Pînă la urmă asta ține și de demnitatea noastră, un drapel rupt, sfîșiat, zdrențuros reprezintă o nație prăpădită, zdrențuroasă și amărîtă. Cine are interesul ca românii să fie percepuți astfel? Cu ce drept denigrează ăștia o nație întreagă? Cine permite ca acești ”edili”, aserviți ungurilor, să-și bată joc de însemnele noastre?

  2. Anonimul says:

    Ce fac autoritățile de la București?? Ce face Johannis,ce păzește omul asta ?? Al cui președinte este ??
    Cum permit “” aleșii””noștri asa ceva.. În tara noastră!!!!
    Este inacceptabil!! Dacă ăștia pentru voturi ne vând tara … Chiar nu exista nimeni în parlamentul ala.. care sa i pese și de tara asta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVOLTĂTOR. Drapelul României, BATJOCORIT în fața Primăriei Satu Mare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revoltator-drapelul-romaniei-batjocorit-in-fata-primariei-satu-mare/