REVOLTĂTOR. Liderul unionist George Simion solicită intervenția MAE după ce a primit o nouă interdicție de a intra în Republica Moldova

August 31, 2018 •Basarabia •Views: 1421

Activistul pro-unire George Simion a fost împiedicat astăzi să intre în Republica Modova. Acesta a primit din nou interdicție de a intra pe teritoriul celui de-al doilea stat românesc.

Vezi și BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!

„Nu sunt lăsat să trec! Vă rog mediatizați cazul: cer intervenția Ministerului de Externe pentru apărarea drepturilor mele”, se arată într-un mesaj postat de George Simion în urmă cu puțin timp pe profilul său de Facebook.

Simion a făcut public și documentul emis de autoritățile moldovene prin care i-a fost comunicată interdicția de a intra pe teritoriul Republicii Moldova.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVOLTĂTOR. Liderul unionist George Simion solicită intervenția MAE după ce a primit o nouă interdicție de a intra în Republica Moldova"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revoltator-liderul-unionist-george-simion-solicita-interventia-mae-dupa-ce-a-primit-o-noua-interdictie-de-a-intra-in-republica-moldova/