România l-a „uitat” în Ungaria pe fostul deputat UDMR Marko Attila/ Fugarul, condamnat definitiv la închisoare cu excutare, nu mai figurează pe lista Interpol

October 26, 2020 •justitie •Views: 121

Cotidianul Libertatea a publicat în iunie 2018 primele fotografii cu Marko Attila, refugiat în Ungaria pentru a nu fi arestat și trimis în România, care îl arată pe fostul deputat UDMR relaxat, la o terasă.

Citește și DE CE refuză autoritățile române să ceară Ungariei EXTRĂDAREA fugarului UDMR Marko Attila?

Potrivit Libertatea, fostul deputat UDMR Marko Attila nu se ferește deloc să apară în public, deși este urmărit prin Interpol, cu mandat de arestare preventivă și condamnat la cinci ani de închisoare. Multe voci au spus că acesta este ascuns și protejat de autoritățile ungare din motive care țin de apartenența la serviciile secrete.

Iată că Marko Attila este prezent nu numai pe rețelele sociale, dar și în viața de zi cu zi, și nu se sfiește să iasă la o bere și alte preparate tradiționale ungurești, alături de câțiva cunoscuți politicieni. O demonstrează imaginile exclusive, obținute de cotidianul Libertatea, cu fostul deputat urmărit internațional, complet relaxat pe o terasă din Budapesta. Prejudiciul de aproape 85 de milioane de euro care i se impută pare să nu mai conteze.

Doar că, între timp, aflăm că numele lui Marko Attila a dispărut de pe lista cu persoane căutate prin Interpol. Numele fostului deputat UDMR nu mai apare pe pagina de internet a Interpol la secțiunea „Persoane căutate”.

Numele fostului deputat UDMR apare în schimb pe pagina Poliției Române, la secțiunea „Most Wanted” (detalii aici). Marko Attila este fugar în Ungaria din 2015.

Numele lui Marko Attila nu mai apare pe site-ul Interpol.

FOTO: Marko Atilla (primul din stânga), Antal Arpad, Kelemen Hunor, Tamas Sandor (rmdsz.ro)

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to România l-a „uitat” în Ungaria pe fostul deputat UDMR Marko Attila/ Fugarul, condamnat definitiv la închisoare cu excutare, nu mai figurează pe lista Interpol

  1. FORD says:

    Vorba cantecului “..UITE-ASA SE JOACA FATA SI LA STANGA SI LA DREAPTA….”.Nene dar din 1989..avem simultan cu condamnarea pactului Ribentrop-Molotov I, pactul Ribentrop-Molotov II(KOHL-GORBACIOV)..cu o armata de “flacai” antrenati la Bicsce…si …asa CONTINUAM CU ‘UNIO TRIO NATIORUM’ doar ca intre timp secuii au disparut, sasii au plecat in Germania si au ramas la butoane doar….ORBANII(cu un KENDE de Buda si ortacul lui de Bucuresti ).
    GROFII DADEAU SOCOTEALA CUIVA(fie el englez, francez, spaniol s.a.) CAND OMORAU PE “VALAHI”,LE LUAU PAMANTUL, LE DARAMAU BISERICA, LE ARDEAU CASA CU COPII SI SOTIA IN EA …?

  2. Kermit Von Klausenberg says:

    Romania trebuie sa-i readuca pe acesti criminali in Tara ca sa-si ispaseasca pedeapsa … PE ORICE CAI … PRIN ORICE MIJLOACE . Sa fie vanati oriunde in lume precum criminalii de razboi nazisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "România l-a „uitat” în Ungaria pe fostul deputat UDMR Marko Attila/ Fugarul, condamnat definitiv la închisoare cu excutare, nu mai figurează pe lista Interpol"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/romania-l-a-uitat-in-ungaria-pe-fostul-deputat-udmr-marko-attila-fugarul-condamnat-definitiv-la-inchisoare-cu-excutare-nu-mai-figureaza-pe-lista-interpol/