ROMÂNIA MAI ARE PREFECT ÎN HARGHITA? Bugetul județului Harghita votat cu drapelul UNGARIEI

February 20, 2020 •Administrație •Views: 443

Drapelul Ungariei este arborat cu caracter permanent în sala de ședințe a Consiliului Județean Harghita.

Citește și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Zagon, obligat de instanță să îndepărteze drapelul Ungariei arborat în primărie

O fotografie postată pe pagina sa de Facebook de către președintele Consiliului Județean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, relevă faptul că drapelul Ungariei este arborat cu caracter permanent în sediul instituției publice.

Fotografia postată ieri de Borboly surprinde sala de ședințe a Consiliului Județean Harghita, prilej cu care s-a votat bgetul județului Harghita pe 2020. În spatele lui Borboly este arborat drapelul Ungariei, alături de drapelul României și drapelul UE.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to ROMÂNIA MAI ARE PREFECT ÎN HARGHITA? Bugetul județului Harghita votat cu drapelul UNGARIEI

 1. Cei care trăiesc în România, trebuie să respecte legile României! Aici se vorbeşte româneşte, iar steagul care va fi arborat de câte ori e nevoie, este steagul ţării noastre – STEAGUL ROMÂNIEI. Cui nu-i convine, nu are decât să plece din ţară. Vreau să ştie toţi cei care îşi închipuie că ar putea face ce vor în ţara asta: AICI E ROMÂNIA! Afară cu trădătorii din ţară!

 2. Iosca says:

  Eu am urmatoarea parere: Daca se intampla institutiile publice arestati deodata si in acelasi timp toti conducatori de instututii si deferiti justitiei….

 3. Incalca legislatia tarii de unde primeste leafa! asta se numeste cum? nesimtire? mojicie? bataie de joc la adresa legislatiei tarii al carui cetatean este?

  • maria says:

   Asta se întâmplă când știi ce vrei, atunci când sfidezi orice lege, atunci când lupți pentru ceea ce vrei prin orice mijloc -scopul scuză mijloacele. În zilele ”Revoluției”, un profesor ungur din sat, manifestându-se isteric, de nerecunosut față de atitudinea pașnică de dinainte a zis; ”Ăsta e momentul nostru!” Și așa e de atunci… momentul lor, în fiecare zi, cu fiecare prilej… pas cu pas.

 4. Sophie Ionescu says:

  Dacă li se permit atâtea de aceea fac ce vor, prind curaj și încearcă, cine le permite..hmm ia sa vedem iohanis, orban….. Când cei care te conduc sunt trădători.. Atunci ce pretenții sa ai.?

 5. Ionel says:

  Asa se intampla cand esti mai catolic decat papa! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ROMÂNIA MAI ARE PREFECT ÎN HARGHITA? Bugetul județului Harghita votat cu drapelul UNGARIEI"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/romania-mai-are-prefect-in-harghita-bugetul-judetului-harghita-votat-cu-drapelul-ungariei/