Școlile românești, luate cu asalt de propaganda homosexuală. Părinții ies în stradă

October 25, 2018 •educatie •Views: 1274

Mai multe grupuri de părinți intenționează să protesteze, în aceste zile, față de creșterea exponențială a propagandei homosexuale în școlile românești, transmite România Liberă.

Vezi și Cine vrea să înțeleagă despre ce fost referendumul din 6-7 octombrie să citească acest articol. Dacă ești cretin NU citi acest articol!

Numeroși părinți se organizează, în prezent, pe rețelele sociale, pentru a realiza proteste față de cooptarea profesorilor din școlile românești în planul de reeducare a elevilor în sensul acceptării homosexualității drept un comportament normal.

Reacția părinților îngrijorați a apărut după ce Asociația ACCEPT, organizație de promovare a intereselor homosexualilor, în colaborare cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, a trecut la etapa reeducării profesorilor în scopul glorificării homosexualității în școli.

Integral în România Liberă

FOTO: radiovacanta.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Școlile românești, luate cu asalt de propaganda homosexuală. Părinții ies în stradă"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/scolile-romanesti-luate-cu-asalt-de-propaganda-homosexuala-parintii-ies-in-strada/