SFIDARE. Cu ce mesaj au fost întâmpinați românii de Ziua Națională la Târgu Secuiesc

December 2, 2016 •Ziua Nationala •Views: 19041

Românii care au participat la Târgu Secuiesc la manifestările dedicate Zilei Naționale au avut parte de un mesaj jignitor.

Vezi și IMPRESIONANT. Român de etnie maghiară la Ziua Națională în București: „Iubesc România, îi respect Constituția și integritatea teritorială”

În afara faptului că și în acest an Primăria Târgu Secuiesc, condusă de UDMR-istul Bokor Tibor, și-a manifestat disprețul față de Ziua Națională și nu a arborat drapelul României în oraș, în centrul orașului a fost afișat un banner cu cei doi extremiști maghiari arestați în urmă cu un an pentru că plănuiascu să organizeze un atentat terorist.

Vezi și EXCLUSIV. Decizie a instanței: primarul UDMR din Târgu Secuiesc NU a respectat Ziua Națională a României

„Mulțumim Beke Istvan și Szocs Zoltan”, stă scris în limbile română și maghiară pe un afiș în plin centrul municipiului Târgu Secuiesc.

Cei doi extemiști maghiari, trimiși în judecată pentru tentativă de atentat terorist, sunt considerați eroi de către  parte a comunității maghiare din județul Covasna.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to SFIDARE. Cu ce mesaj au fost întâmpinați românii de Ziua Națională la Târgu Secuiesc

 1. Eu says:

  Art. 368 Cod penal. (1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.

  Daca le-a multumit presupusilor teroristi pentru atentatul ce-l planuiau asta este o forma mascata de indemnare la comiterea in contunuare a unor asemenea infractiuni. Legea face face referire la indemn prin orice mijloace.

 2. ioan says:

  Nu uitati romani ca vechea granita a romaniei e la Tisa haide-ti sa ne cerem noi drepurile si sa spulberam curajul ,,uscaturilor” din secuime de a cere mai multe drepturi in zona decat ceilanti romani.

 3. Pentru enunţul: “UDMR si PSD ar trebui scoase in afara legii,( sigur din motive diferite…) , sunt otrăvitoare pt România !” ar trebui să fii închis şi să nu mai fii eliberat niciodată. Eşti toxic pentru societatea românească şi asta reiese din felul cum gândeşti… Nu îmi explic cum odioşenii ca tine pot compara un partid ca PSD cu un ONG cloacă extremistă şi revanşardă ca UDMR.

 4. Marius Diac says:

  Personal nu cred in aceste manifestări antisemite, acești tineri maghiari sunt manipulați așa cum sunt si parte din romani…. Romanii si secuii locuiesc împreuna de sute de ani si tot de atâta timp se înțeleg si conviețuiesc in buna pace,. Acești politicieni nenorociți vor sa creeze un conflict interetnic in beneficiul cuiva…. UDMR si PSD ar trebui scoase in afara legii,( sigur din motive diferite…) , sunt otrăvitoare pt România !
  Dragi romani, secuii din Ardeal vor același lucru ca si romanii, si anume sa trăiască in liniște !!! Sigur ca pe fondul unei economii la pământ si a unui nivel de trai din ce in ce mai scăzut , acestea condimentate cu declarațiile incendiare ale reprezentanților UDMR , apar vârfuri de lance ca acești doi tineri care cred promisiunile deșarte ale UDMR-ului , dar aceștia nu reprezintă secuii muncitori si țărani din Ardeal… Va recomand sa citiți printre rânduri !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SFIDARE. Cu ce mesaj au fost întâmpinați românii de Ziua Națională la Târgu Secuiesc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sfidare-cu-ce-mesaj-au-fost-intampinati-romanii-de-ziua-nationala-la-targu-secuiesc/