ȘUMULEU CIUC. Poarta de lemn, inscripționată exclusiv în LIMBA MAGHIARĂ, în cinstea vizitei Papei Francisc, FĂRĂ avize legale

June 27, 2019 •Harghita •Views: 723

Poarta de lemn de mari dimenisuni ridicată la Șumuleu Ciuc în data de 27 mai a.c. în cinstea vizitei papei Francisc din data de 1 iunie nu a avut avizele necesare din partea autorităților locale din Miercurea Ciuc.

Vezi și EXCLUSIV. Statuia „Gardianul Carpaţilor”, o INSULTĂ la adresa românilor, ridicată de UDMR în Harghita fără avize legale

Poarta a fost executată de elevii și maeștrii Școlii de Artă Populară Vámszer Géza, instituție subordonată Consiliului Județean Harghita, după cum se lauda pe Facebook președintele Consiliului Județean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, potrivit Ziar Harghita.

Poarta a fost amplasată pe domeniul public, Șumuleu Ciuc fiind un cartier al municipiului Miercirea Ciuc.

Pentru că UDMR a acuzat autoritățile din Dărmănești că nu au avut avizele legale pentru amplasarea solei eroilor români în Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului, am solicitat Primăriei Miercurea Ciuc, condusă de UDMR-istul Raduly Robert Kalman, să-mi comunice dacă amplasarea acestei porți de lemn s-a făcut legal.

Deloc surprinzător, Primăria Miercurea Ciuc mi-a comunicat faptul că nu a emis un certificat de urbanism și nici autorizație de construcție pentru această construcție amplasată pe domeniul public.

FOTO: poarta de lemn ridicată la Șumuleu Ciuc, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to ȘUMULEU CIUC. Poarta de lemn, inscripționată exclusiv în LIMBA MAGHIARĂ, în cinstea vizitei Papei Francisc, FĂRĂ avize legale

 1. Balogh András says:

  Eu zic să dați jos.Daca este greu veniți și să tăiați cu drujba.Doamne cata prostie.

 2. Ioan says:

  D.T. de ce nu ai venit tu sa inscriptionezi in limba romana sovinule de kkt.

  • cosmin preda says:

   Draga Ioane, nu ai auzit dumneata de respectul cuvenit celor din jur?! Dana Tanasa a spus un adevar pentru care nu trebuie sa te superi. Romanii v-au dat un deget si voi luati toate mana… Atitudine de neam prost.

  • cosmin preda says:

   Draga Ioane, nu ai auzit dumneata de respectul cuvenit celor din jur?! Dan Tanasa a spus un adevar pentru care nu trebuie sa te superi. Romanii v-au dat un deget si voi luati toate mana… Atitudine de neam prost.

  • Kermit Von Klausenberg says:

   Tu esti Alpar? … Le ai cu kkt-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ȘUMULEU CIUC. Poarta de lemn, inscripționată exclusiv în LIMBA MAGHIARĂ, în cinstea vizitei Papei Francisc, FĂRĂ avize legale"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sumuleu-ciuc-poarta-de-lemn-inscriptionata-exclusiv-in-limba-maghiara-in-cinstea-vizitei-papei-francisc-fara-avize-legale/