Tokes PROVOACĂ iar: Va arbora steagul regiunii Partium la Oradea

December 10, 2015 •extremism maghiar •Views: 2826

La aproape un an de la precedentul gest de arborare de steag (n.b.: tricolorul găurit de la Revoluția română din 1989 – foto) la balconul biroului său de parlamentar european, Tokes Laszlo o va comite din nou, transmite bihorstiri.ro.

Vezi și EXCLUSIV. Decizie DEFINITIVĂ a instanței: steagul secuiesc, steag publicitar

Vineri, 10 decembrie, la Oradea, fostul episcop reformat va scoate la aer stindardul zonei Partium, pe str. Primăriei colț cu str. Jean Calvin.

Integral pe bihorstiri.ro.

FOTO: Tokes Laszlo

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to Tokes PROVOACĂ iar: Va arbora steagul regiunii Partium la Oradea

 1. Nelutu says:

  Dar daca vom merge noi,romanii harghiteni la Oradea si-l vom atirna pe Tokes in locul steagului?

 2. dan-ioan says:

  Pe Tokes asta l-a tolerat si Ceausescu,desi a fost dovedit de servicii ca fiind spion(va indemn sa va documentati).Pe langa faptul ca incinge spiritele si de o parte si de alta,desi traim acum(sau ne straduim sa traim),intr-o Europa unita,eu cred ca politicienii astia si ai nostri si ai lor,vor sa ne tina mintile ocupate si noua(romani) si lor(maghiari) ca sa nu vedem lucrurile limpede,firesc.Istoria reala trebuie cunoscuta de toti si romani si unguri,fara vreo patima anume si acceptata,ma refer la istoria scrisa in spiritul adevarului,nu cea care slujeste unor grupuri mici de oameni si care poporului nu-i face bine.Cine cauta gaseste,caci s-a spus ca “Adevarul nu sta sub obroc”.Eu sper ca semintele astea ale urii sa prinda cat mai multa piatra ca sa nu mai rasara nimic din ele.Deocamdata constat ca nu este asa.
  Cat priveste arborarea acestor steaguri in aceste zone din Romania,eu le vad ca atunci cand un caine isi marcheaza teritoriul,stiti dumneavoastra,cu urina,ca sa miroasa altii si sa stie ca este cineva acolo.Dar ce nu stiu cainii este ca oricand pot veni hingherii.
  Ca o paranteza,as vrea sa spun ca asa cum a spalat putina de frica justitiei domnul Marko Attila,asa s-a uschit si eroul revolutiei de la 1848,Kosuth,in America,unde dupa ani si-a revizuit pe bune avantul revolutionar.Cautati sa cititi si sa va dumiriti.Si dupa aia sa faceti diferenta intre barbatie si semetie.
  Despre spionul asta de Tokes a vorbit foarte clar fosta lui nevasta(care l-a parasit),de altfel mult mai barbata decat multi dintre conationalii ei.
  Despre ai nostri nu mai zic nimic ca stiti si voi foarte bine.

 3. gaf says:

  ca, de facto, provincia Transilvania e pe calea catre Buda cu ajutorul guvernantilor de la Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Tokes PROVOACĂ iar: Va arbora steagul regiunii Partium la Oradea"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tokes-provoaca-iar-va-arbora-steagul-regiunii-partium-la-oradea/