UNGARIA. Parlamentar Jobbik acuzat de fraudă electorală, lăsat fără imunitate

March 19, 2019 •Ungaria •Views: 617

Parlamentul de la Budapesta a suspendat luni, 18 martie a.c., imunitatea deputatului Jobbik Gergely Farkas cu 151 de voturi pentru și 6 voturi împotrivă, transmite portalul hungarytoday.hu.

Vezi și GEOPOLITICĂ SAU TRĂDARE NAȚIONALĂ? Planul Budapestei de acaparare a Transilvaniei, alimentat cu gaz românesc din Marea Neagră

Procurorul general al Ungariei, Peter Polt, a propus săptămâna trecută Parlamentului să suspende imunitatea deputatului Jobbik, acesta fiind acuzat de fraudă electorală.

În campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2018, Farkas i-ar fi oferit unui adversar, un candidat al partidului de opoziție LMP, „rambursarea costurilor” de aproximativ 600.000 de forinți (1.900 EUR), dacă acel candidat renunța la cursă. Procuratura îl va audia pe Farkas ca suspect în acest caz.

Farkas însuși a fost de acord cu suspendarea imunității sale.

FOTO: Gergely Farkas, dailynewshungary.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UNGARIA. Parlamentar Jobbik acuzat de fraudă electorală, lăsat fără imunitate"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-parlamentar-jobbik-acuzat-de-frauda-electorala-lasat-fara-imunitate/