DECLARAȚII INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna. O instituție a statului este comparată cu Ku Klux Klan

September 6, 2017 • UDMR • Views: 1919

Președintele Consiliului Județean Covasna, radicalul maghiar Tamás Sándor, lider al organizației județene Covasna a Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) iese din nou la rampă cu o declarație incalificabilă.

Vezi și EXCLUSIV. Liderul UDMR Covasna, declarații jignitoare la adresa oltenilor

Întrebat de presa locală cum vede scandalul de zilele trecute plecat de la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc, Tamás Sándor a declarat ieri, 5 septembrie a.c., nici mai mult nici mai puțin decât că „unii de la OPC se comportă ca acum 100 de ani în America cei de la Ku Klux Klan, care fac o diferenţă între maghiari şi români, care au făcut diferenţă între albi şi negri”, potrivit fișierului audio publicat de portalul weradio.ro.

În mod cu totul halucinant, liderul UDMR Covasna compară o instituție publică a statului român cu o organizație clandestină din Statele Unite ale Americii care omora oameni de culoare.

Vezi și Tamas Sandor (UDMR), şeful Consiliului Judeţean Covasna, despre „nesupunerea civică”: „În prima fază, ieşim în stradă fără arme. Apoi o să vedem”. EXCLUSIV

După această declarație incalificabilă, Tamás Sándor se lansează într-un atac plin de ură antiromânească împotriva directorului OPC Covasna, Mircea Diacon. Este de notorietate faptul că UDMR Covasna se luptă de mai mult timp pentru schimbarea din funcție a lui Diacon doar pentru că acesta este român și aplică legea (detalii aici).

Vezi și Declarații INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna la adresa mea

Vezi și CAZUL ATENTATULUI DIN COVASNA. Liderul UDMR Covasna amenință: „Lucrurile vor scăpa de sub control”

FOTO: Tamás Sándor, agerpres.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

One Response to DECLARAȚII INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna. O instituție a statului este comparată cu Ku Klux Klan

  1. George says:

    Se pricepe sa faca comparatii, nu gluma. Asta daca ar juca fotbal si-ar da singur cu dreptul in stangul. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend