Aceste imagini nu sunt din Ambasada Ungariei, sunt din noul magazin Carrefour din Târgu Mureș

July 7, 2020 •noaptea minții •Views: 1024

Carrefour a deschis recent un nou hypermarket la Târgu Mureș. Încă de la deschidere magazinul a fost umplut cu sute de banere în culorile drapelului Ungariei.

Citește și EXCLUSIV. Decizie CNCD: șeful OPC Brașov, Sorin Susanu, NU i-a discriminat pe maghiari în cazul incidentului „mici la Kaufland Odorhei” DOCUMENT

Un cititor al blogului mi-a semnalat o situație șocantă din noul hypermarket Carrefour de la Târgu Mureș. Inițial am crezut că este vorba despre o campanie națională, sau cel puțin regională, a hypermarketului Carrefour. Din ce am înțeles însă, la mijloc este doar ideea creață a conducerii noului hyperparket deschis de Carrefour la Târgu Mureș.

În plină criză datorată pandemiei de covid-19, conducerea Carrefour Târgu Mureș a decis că este o idee minunată să deschidă noul magazin nu cu promovarea producătorilor locali din județul Mureș, indiferent de etnie, ci cu o promovare suspect de agresivă a produselor din Ungaria și cu sute de afișe în culorile drapelului Ungariei. Cred că nici în Ungaria produsele de acolo nu beneficiază de o promovare atât de agresivă.

Mai mult, campania este și mincinoasă de vreme ce, spre exemplu, berea Csiki Sor este promovată ca produs unguresc deși este este produsă în România, nu în Ungaria.

Oare nu era mai bine ca noul magazin Carrefour să facă o promovare agresivă a producătorilor locali din Mureș? De ce să umpli un magazin întreg din România cu drapelul Ungariei? Am mai văzut campanii gen „săptămâna italiană” sau „săptămâna grecească” dar niciodată o asemenea agresivitate simbolică cu drapelul Italiei sau Greciei. Cum e posibil ca idiotul care a gândit campania asta să nu înțeleagă că gestul este o insultă la adresa românilor? Ce câștigă Carrefour România prin această campanie agresivă (suspect de agresivă!) pentru produse din țara vecină? Poate ne răspunde cineva din conducerea Carrefour.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

21 Responses to Aceste imagini nu sunt din Ambasada Ungariei, sunt din noul magazin Carrefour din Târgu Mureș

 1. Ion says:

  Ușurel, stați calmi. Ce importanță are că într-un magazin sunt drapele și produse ungurești? Important este să nu fie drapele ungurești în instituțiile statului român! Din punctul meu de vedere magazinul ar putea fi complet cu specific unguresc. Să anunțe clar: “Magazin cu specific unguresc!” Să știu de la bun început să nu-mi pierd timpul intrând înăuntru.

 2. Timișorean says:

  La Timișoara nu avut nimeni absolut nici o problemă cu faptul că steagul Ungariei e pus la Raftul cu produse maghiare în Auchan și Carrefour.
  Este normal să pui steagul țării la raftul cu produse internaționale!
  Și apropo,cine naiba știe că Csíki Sőr e fabricată în România?Nimeni!Toată lumea crede ca vine din Ungaria,ca noi avem berea CIUC.

 3. Răzvan Aldea says:

  Deja delirați, domnule Tănasă, alimentele sunt produse în Ungaria, de către companii maghiare, care sunt foarte solicitate și cumpărate de etnicii maghiari.

  La fel cum veți găsi etichete speciale pentru vinuri franțuzești sau italiene, mi se pare normal să marchezi special produsele unui stat altul decât cel unde se comercializează acestea.

  Din păcate, încă mai există persoane care cred că românii și ungurii își dau în cap fără motiv. Motivele se numesc așa: UDMR și PRM, PRU și Vatra Românească, care „incită spiritele” doar în lumea politică, până la urmă mâncăm aceeași pâine (care, culmea, în Târgu-Mureș cele mai multe brutării sunt deținute de maghiari, și mai fac și o pâine bună 😉 ), plus că trăiesc mii de familii mixte româno-maghiare în Mureș. Să scăpăm de indivizi ca Bela Marko, Frunda Gyorgy, Gheorghe Funar și Dorin Florea, și vom progresa în folosul cetățenilor, într-o Românie civilizată și propice mediului de viață, fără corupție și discriminare de gen, religioasă, economică, ș.a.m.d.

  Semnat, un român mureșean.

  • Dan Tanasa says:

   Amice, ești complet idiot. Berea Csiki Sor e produsă în România, iar ANPC a amendat deja în acest caz acest magazin pentru reclamă mincinoasă.

   • Adrian I. says:

    Ce aveți domne?Și în Timișoara e steagul ungariei în Auchan și Carrefour,la raftul de produse ungurești,dar nu s-a plâns nici dracu!!

 4. ciprian says:

  ..boicotate magazinele carrfour,din toata tara, si de catre toti romanii. foarte simplu. Nimic mai mult

 5. Un secui says:

  Și chiar și asta te deranjează măi pișatule? :)) Băi și în Ungaria sunt magazine unde sunt promovate produse românești. :)) Vai de capul tău de prost ce ești! :))

 6. Alex says:

  Suntem împinși către acțiune, doar, doar să greșim. Discordia și descurajarea sunt termenii de ordine prin acțiunile iredentei și suporterilor. Puterea de azi a scos produsele românești de la raft?!?

 7. SUCIU ION VIOREL says:

  Dacă sunt pozele adevărate,atunci conducerea să fie amendată substanțial și cerute scuze publice la nivel național. Scuzele să fie sub forma unor benere de 1.5 mp și afisate in toate magazinele lei din întreaga Românie.

 8. ozsi says:

  Esti bolnav Dane.

 9. Deák janos says:

  Sa fie rușine

 10. ion says:

  Calitatea superioara conteaza

 11. Sigmond Lajos says:

  Hei fraierilor nu mai puneti botul la instigare.in tara sunt probleme mai mari.cu aceste inst ii gari se ascund problemele tarii.

 12. Ed says:

  Și tu ce câștigi sau ce pierzi? Peste tot in Europa (mai ales în Anglia) magazinel au rafturi pline cu World Foods ( produse din întreaga lume), produse polonezi, românești samd. Ghici cine are probleme cu aceasta? Magazinul are tot dreptul să facă asemenea promoții, bănuiesc daca ar fi fost produse americane sau germane nu ai avea probleme…

 13. Pui says:

  :)))))))), na dai sí Carrefour la judecata pui de dac? Vreau sa te vad

 14. Mihail says:

  Transilvania nu e o bucățică de zahăr pe care ungurii s-o ducă la Budapesta, cum zice Dinescu, ci un spațiu în care se instaurează Mica Ungarie a lui Viktor Orban. Asta nu înțeleg politicienii noștri

 15. Oana says:

  Praf sunteți! Rau! Si cine a scris articolul și cine e de acord cu el 🤦🏻‍♀️

 16. Sorin says:

  Hei,conducerea Carrefour,sunteti in Romania nu in Ungaria.Promovati produsele romanesti.

 17. Lucaș says:

  O amendă, o atenționare și date jos bannerele !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Aceste imagini nu sunt din Ambasada Ungariei, sunt din noul magazin Carrefour din Târgu Mureș"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/aceste-imagini-nu-sunt-din-ambasada-ungariei-sunt-din-noul-magazin-carrefour-din-targu-mures/