Acum pe bune! De ce ar vrea cineva să asasineze un politician de mână a paișpea dintr-o colonie?

August 27, 2018 •opinie •Views: 974

Am fost șocat să aflu că al treilea om în stat, președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea, este ținta unor asasini străini care au încercat să-i ia viața marelui om politic din Teleorman. Prima mea reacție a fost să mă revolt. Cum să mi-l asasineze pe românul meu, pe Liviu Dragnea. După ce am analizat mai situația am rămas însă siderat.

Vezi și EXCLUSIV. ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ. Coaliția PSD-ALDE dă o lovitură grea statului național român prin adoptarea Codului administrativ

Protected by Copyscape

De ce-ar vrea cineva să asasineze un politician de mâna a paișpea din colonia numită România. Pe cine derajează oare Liviu Dragnea atât de tare încât cineva să-l dorească mort? E posibil așa ceva? E absurd! Liderul PSD Liviu Dragnea chiar nu a deranjat niciodată pe nimeni. De unde deci dorința asta de-al asasina?

Păi bine, dar Liviu Dragnea era gata să renunțe la tot aurul de la Roșia Montană în favoarea unei companii străine. Nicio secundă Liviu Dragnea nu a avut în vedere în vedere interesul național al românilor. Nicio secundă nu s-a gândit Liviu Dragnea la viitorul acestei națiuni și la moștenirea pe care o lăsăm generațiilor viitoare. Nicio secundă nu l-am auzit pe social-democratul Liviu Dragnea să ne povestească ce bine ar fi dacă acest aur ar rămâne românilor.

Liviu Dragnea nu scoate o vorbă în privința devastării pădurilor României, încurajând parcă dispariția bogăției inestimabile pe care o are România. Nicio secundă Liviu Dragnea nu a acționat în favoarea românilor punând capăt acestui furt abominabil. Nicio secundă Liviu Dragnea nu a acționat pentru oprirea exportului de masă lemnoasă brută în favoarea apariției unor locuri de muncă în zona industriei prelucrătoare a lemnului. Să le ia dracu de locuri de muncă!, pare să fi zis Dragnea. Ținta PSD este îmbogățirea celui mai mare exportator de masă lemnoasă din România, o companie austriacă care a fost deja dovedită că acceptă lemn furat din pădurile României.

Liviu Dragnea este principalul artizan al batjocoririi celor 3 milioane de români care au semnat pentru un referendum pentru modificarea Constituției care să clarifice definitiția familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie. Deși este liderul celui mai mare partid din România liderul PSD Liviu Dragnea servește mai degrabă interesele corectitudinii politice, a sexualizării copiilor și a propagandei homosexuale. Nicio secundă Liviu Dragnea nu a acționat în favoarea românilor pe această tema, ci a intereselor străine. Nicio secundă Liviu Dragnea nu s-a gândit la părinții și bunicii lui și la ce ar avea ei de spus dacă ar afla că băiatul și nepotul lor tolerează propaganda homosexuală într-o țară creștină.

Liviu Dragnea este partenerul perfect al străinilor care cumpără pământ în România. Dacă în Polonia politicienii patrioți de acolo au pus frână vânzării pământului către străini, la București liderul celui mai mare partid politic din România este partenerul tacit al vânzării a aproape 40% din suprafața agricolă a țării către străini. Străinii au ajuns stăpâni pe pământul țării dar Liviu Dragnea nu are absolut nicio problemă cu asta. Din contra, o tolerează tacit fiind astfel un complice al acestei ticăloșii.

Nici în chestiunea maghiară nu avem parte de vreo reacție demnă a liderului PSD Liviu Dragnea. De când se află la conducerea PSD am fost martorul unor adevărate acte de trădare națională comise de PSD în favoarea Budapestei sub bagheta lui Liviu Dragnea. Cazul înființării Liceului Teologic Romano-catolic din Târgu Mureș sau al oficializării limbii maghiare în sănătate ne arată un Liviu Dragnea fidel intereselor Budapestei, nu ale României. Adoptarea Codului administrativ însă reprezintă proba indubitabilă a modului în care Liviu Dragnea slujește interesele unor puteri străine, nu ale României.

Strigătul disperat al celor care reclamă retrocedarea ilegală a unor proprietăți din Transilvania în favoarea urmașilor unor grofi unguri a rămas și el fără vreo reacție din partea politicanului Liviu Dragnea. Degeaba se publică cărți, se scriu anchete și se organizează conferințe cu privire la furtul din Transilvania. Liviu Dragnea nu vede, nu aude, nu recționeză, fiind din nou complicele tacit al celor care jefuiesc Transilvania.

Niciodată, dar absolut niciodată, nu l-am auzit pe Liviu Dragnea să susțină unirea cu Basarabia sau să sară în ajutorul comunităților de români din jurul granițelor României.

Niciodată, dar absolut niciodată, nu l-au auzit pe Dragnea să fie preocupat de drama neamului românesc pricinuită de exodul românilor în străinătate.

Văzând toate acestea și știind foarte bine care este reacția liderului PSD (sau mai bine zis lipsa de reacție!) pe toate aceste teme capitale pentru siguranța națională a României nu ai cum să nu te întrebi: de ce ar vrea niște străini să asasineze un politician român care servește atât de bine interesele străine în România? De ce ar vrea niște străini să lichideze un politician care le servește atât de bine interesele și care nu are absolut nicio legătură de esență cu neamul românesc?

FOTO: Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Acum pe bune! De ce ar vrea cineva să asasineze un politician de mână a paișpea dintr-o colonie?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/acum-pe-bune-de-ce-ar-vrea-cineva-sa-asasineze-un-politician-de-mana-a-paispea-dintr-o-colonie/