Andrei Caramitru, amendat cu CNCD cu 5.000 de lei după ce a numit Biserica Ortodoxă Română „o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă”

October 1, 2020 •politic •Views: 188

Andrei Caramitru a fost amendat miercuri de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 5.000 de lei în urma unui mesaj postat pe Facebook la adresa Bisericii Ortodoxe Române, potrivit unui comunicat de presă, transmite G4 Media.

Citește și Propunerea USR la CNCD, numită cu voturile „ciumei roșii”

Colegiul CNCD a decis cu unanimitate de voturi că mesajul lui Caramitru reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate..

Andrei Caramitru a fost consilier al președintelui USR și a plecat din funcție după o serie de declarații controversate la adresa adversarilor politici.

Ce a scris Caramitru despre Biserica Ortodoxă Română:

“Eu de azi mă dezic oficial de Organizația BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toată chestia asta numită BOR este doar o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal. Care ne ține în afara civilizației. Și nu are NICI o legătură cu Biblia și cu credința. NICI UNA. E un ISIS. O sectă demonică. Așa că de azi oameni buni – EU NU O SĂ MAI CALC NICIODATĂ ÎN VREU BISERICA ORTODOXĂ. Oricine își face nuntă, botez etc. acolo – eu nu o să vin. Și nu voi mai interacționa vreodată cu vreun angajat al acestei organzații. Punct.”

FOTO: Agerpres

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Andrei Caramitru, amendat cu CNCD cu 5.000 de lei după ce a numit Biserica Ortodoxă Română „o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă”

  1. ciprian says:

    SA FII IERTAT FRATE PENTRU RATACIREA TA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Andrei Caramitru, amendat cu CNCD cu 5.000 de lei după ce a numit Biserica Ortodoxă Română „o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/andrei-caramitru-amendat-cu-cncd-cu-5-000-de-lei-dupa-ce-a-numit-biserica-ortodoxa-romana-o-organizatie-criminala-retrogada-retardata-corupta/