Arpi, dacă UDMR punea un scaun în locul tău să cadideze câștiga scaunul cu 76%!

September 30, 2020 •opinie •Views: 185

Sfântu Gheorghe va fi condus pentru următorii patru ani tot de marele om politic Antal Arpad Andras. Dictatura votului etnic, care a înlocuit dictatura comunistă, a învins din nou.

Citește și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, obligat de instanță să respecte limba oficală de stat în cazul plăcii „Malik Jozsef”

Potrivit Agerpres, preluat de Mesagerul de Covasna, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care a fost reales în funcţie pe lista UDMR, a declarat că este măgulit de scorul obţinut la alegerile locale de duminică, fiind votat de peste 76% dintre cei prezenţi la urne.

În mod normal, un scor de 76% este un scor foarte bun pentru un primar ales. Doar că normalitatea din Sfântu Gheorghe este dată de dictatura votului etnic, care a înlocuit-o pe cea comunistă, ceea ce face ca bucuria lui Antal Arpad să fie extrem de ridicolă. Să te bucuri că ai luat 76% într-un oraș în care electoratul votează etnic iar bazinul tău electoral este de 79% (procentul total al celor care nu sunt declarați români în oraș) spune multe despre cât de mult înțelegi realitatea în care trăiești. Iar Antal mai este și sociolog la bază.

Arpi, draghe, dacă în locul tău UDMR punea un scaun (un fotoliu) să candideze tot 76% lua! Pentru că scaunul era candidatul UDMR. Bun, rău, nu conta că e vorba despre un scaun, conta că este candidatul UDMR.

În schimb, marele om politic Antal Arpad (sunt primari de comună în România cu experiență politică și legitimitate mai mare decât el) plânge acum de mila comunității românești din oraș. Perfid până în măduva oaselor și dincolo.

Antal plânge cu lacrimi de crocodil că românii din oraș au rămas cu un singur consilier local român din patru (în realitate românii din oraș nu mai au niciun consilier local pentru că românul ales pe lista PNL e un politician fără voce de care nu a auzit nimeni). Dacă pe acel consilier local l-ar fi chemat Pârvan, Lăcătușu sau Tanasă cu siguranță Antal nu mai plângea. Dar așa, ioi, să avem grijă de singurul consilier local român! Cine naiba mai pune botul la vrăjeala asta?

„Eu am fost stresat aseară, la un moment dat, ca nu cumva să nu intre nici PNL-ul în Consiliul local, pentru că nu aş fi dorit ca această comunitate românească din oraş să rămână fără reprezentare în Consiliul local. O să avem grijă de domnul consilier ca de ochii din cap şi mesajul meu este şi către etnicii români, dincolo de faptul că le mulţumesc că m-au votat într-o măsură destul de mare şi la aceste alegeri, că o să avem grijă de ei, de fapt o să avem grijă şi de ei”, zice primarul Antal Arpad. Vai, ioi, dar câtă grijă, cât suflet pe primarul ăsta!

Evident, mulți români din oraș au căzut pe spate că le-a pus Dumnezeu mâna-n cap cu un asemenea primar, culmea de la UDMR. Dar nu cumva să-l întrebe nimeni pe Arpi de ce timp de trei mandate nu a acordat românilor un post de viceprimar? De ce nu există directori români în primăria pe care o conduce el? De ce românii nu sunt implicați în organizarea Zilelor Sfântu Gheorghe? De ce instituțiile culturale din subordinea primăriei fac exclusiv cultură maghiară? Dar, nu e vina lui Antal Arpad. E vina celor care tac și acceptă să trăiască într-un oraș mic condus cu ură și intoleranță.

P.S.: Ai dreptate Arpi! Partidele românești nu au făcut campanie electorală. Asta pentru că au fost mult prea ocupate să facă jocurile UDMR în tot județul!

FOTO: Antal Arpad, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Arpi, dacă UDMR punea un scaun în locul tău să cadideze câștiga scaunul cu 76%!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/arpi-daca-udmr-punea-un-scaun-in-locul-tau-sa-cadideze-castiga-scaunul-cu-76/