CA SĂ NU INTRE ROMÂNII. UDMR a ÎNCUIAT cu lanțuri Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului

May 29, 2019 •sovinism maghiar •Views: 14690

Președintele UDMR al Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, a încuiat astăzi, 29 mai, cu lanțuri, intrarea în Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului.

Vezi și EXCLUSIV. Fake news propagat de UDMR, demontat de OCPI Bacău: Cimitirul Internațional Valea Uzului aparține UAT Dărmănești

Măsura vine după ce primarul UDMR din comuna Sânmartin, Gergely Andras, a inițiat, iar Consiliul Local din Sânmartin a adoptat în data de 23 mai a.c., o hotărăre prin care se interzice accesul persoanelor în incinta cimitirului de la Valea Uzului (detalii aici).

Măsura promovată de politicienii UDMR are rolul de a bloca accesul românilor care și-au anunțat deja prezența cu miile pentru data de 6 iunie a.c., Ziua Eroilor, în incinta Cimitirului Internațional al Eroilor de la Valea Uzului.

FOTO: Momentul în care intrarea în Cimitirul Eroilor este închisă cu lanțuri de Borboly Csaba, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

16 Responses to CA SĂ NU INTRE ROMÂNII. UDMR a ÎNCUIAT cu lanțuri Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului

 1. Ica says:

  Cine nu a trait sau traieste in localitati cu populatie mixta, sa se abtina de la comentarii la adresa oricarei etnii. Oamenii traiesc foarte bine impreuna de sute de ani. Impozitele si alte dari la stat platesc egal, nu conteaza etnia! Cine distrage atentia poporului cu asemenea tampenii are un interes.

  • Dan Tanasa says:

   Din fericire fiecare dintre noi avem dreptul la o opinie chiar dacă nu convine tuturor sau este uneori eronată.

   • Petrică Sima says:

    Singura soluție pentru ameliorarea şi,mai apoi,REDRESAREA Romăniei,consider că ar fi DOAR o DICTATURĂ MILITARĂ,cu toate consecințele inerente acesteia.

  • tudose says:

   adevarat

 2. Viorica says:

  Inceprea demersurilor legale pentru desfiintarea partidelor pe critterii etnice.

 3. Stelian says:

  Prin toate acțiunile astea, acceptate tacit de UE,de fapt ni se arată că România nu se mai autoadministreaza si controlează centralizat. Sub lozinca descentralizării primită cu mult patos de toti șnăparii,cand au trecut toti ca boier Stroie Orheianu la înrobirea sub diferite forme a clasei sociale mai slăbută,din toate punctele de vedere,bogatie,inteligenta…etc,evident ca si grofi ardeleni trec la atac,numai ca ei ataca sub eticheta Autonomie.E clar ca nu mai este interes pentru acea zona a țării,este suficient să urmărești interesele,declaratiile,politicienilor de orice culoare,a presedintelui care controleaza Serviciile,cel care vegheaza la linistea tarii,este suficient sa urmaresti trusturile de televiziune….toti,nici-un interes.Cand opozitia cu puterea n-o sa mai fie divizate cand e vorba de interes național,atunci o sa avem liniște,până atunci “lupul” are posibilitatea de a intra pe doua intrări în staul”,cand pe una cand pe alta…

 4. Elena says:

  Este o acțiune instigatoare, iar după părerea mea, ar trebui pedepsită prin lege. Statul ar trebui să rezolve această problemă, nu să lase oamenii să se războiască între ei. Eu sunt de părere că partidele politice nu ar trebui să fie constituite pe principii etnice, aşa cum este UDMR.

  • Dan Tanasa says:

   Da, este o provocare ordinară marca UDMR cu scopul de a instiga populația la violențe pentru ca mai apoi UDMR să se autovictimizeze.

  • Antonio says:

   Pai care sunt organele competente pentru a rezolva problema asta? E tara lui Papura-Voda?

 5. Cali says:

  Parere foarte urâtă nu face decât să revolte tot mai mult români și să iasă urât este Romania țara mamă fie că ești român fie că ești maghiar va fi rău o să vedeți așa ceva nu este posibil indiferent de ce naționalități, căci nu degeaba i se spune cimitir international, este un cimitir eroic și sfânt și ce-a ce fac ei este de o ură de nedescris și necreștinesc dacă până pe 6 iunie nu se înțeleg o sa vedeți că o să iasă urât așa că de data asta cred că jandarmi ar trebui mobilizați nu că atunci când compatriotul nostru a fost bătut și nu a intervenit nici poliția nici nimeni, nu-i normal vor muri oameni o sa vedeți că se va întâmpla cât de curând pentru că nu-i normal ce se întâmplă.

 6. Inițierea demersurilor legale pentru scoaterea UDMR in afara legii și denunturi penale împotriva tuturor care au participat la aceasta măsură de închidere a cimitirului în mod intenționat și tendențios, instigator!
  DACĂ pot ajuta cu ceva concret, va rog sa ma anunțați!
  PRECIZEZ ca nu sunt în tara dar poate pot ajuta invreun mod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CA SĂ NU INTRE ROMÂNII. UDMR a ÎNCUIAT cu lanțuri Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ca-sa-nu-intre-romanii-udmr-a-incuiat-cu-lanturi-cimitirul-eroilor-de-la-valea-uzului/