CORONAVIRUS. UDMR împarte măşti chirurgicale pe criterii etnice

May 18, 2020 •UDMR •Views: 360

Un donator privat din Taiwan a oferit UDMR un milion de măşti chirurgicale de unică folosinţă destinate protecţiei împotriva noului coronavirus – a comunicat uniunea joi. Donaţia a ajuns în România prin intermediul guvernului ungar, transmite agenția ungară de presă MTI.

Citește și EXCLUSIV. VOT ISTORIC. 4 iunie devine Ziua Tratatului de la Trianon. Parlamentul României a adoptat astăzi proiectul de lege inițiat de doi senatori PSD

Potrivit MTI, UDMR a anunţat că ajutorul va fi distribuit elevilor din clasa a 8-a şi a 12-a care se pregătesc pentru examene, precum şi profesorilor, locuitorilor mai multor cămine de bătrâni din Transilvania, colaboratorilor Fundaţiei Caritas, Fundaţiei Diakónia şi Fundaţiei Szent Ferenc, copiilor îngrijiţi de aceasta din urmă, precum şi unor spitale, consilii locale şi biserici din Transilvania.

UDMR a mulţumit pentru donaţie lui Frank Liu, donatorul din Taiwan, şi guvernului Ungariei.

La mijlocul lunii aprilie, guvernul ungar a donat UDMR echipamente de protecţie, care au fost înmânate îndeosebi spitalelor transilvănene prin intermediul politicienilor Uniunii.

Nota mea: Deci un domn din Taiwan, Frank Liu ăsta, stătea el așa pe un depozit de măști chirugicale și se gândea „Bă, cui dracu să le dau eu că sunt prea multe și nu am ce face cu ele!”. Și și-a amintit el de Kelemen Hunor și-a zis „Bă, le trimit în România. Dar nu le dau Guvernului de la București că ăia sunt proști și le împart la toți. Mai bine i le dau lui Kelemen Hunor că ăla le împarte doar la săcui!”. Evident, această operațiune este una a serviciilor secrete ungare iar măștile vor fi împărțite de UDMR exclusiv pe criterii etnice.

FOTO: Kelemen Hunor/Mediafax

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to CORONAVIRUS. UDMR împarte măşti chirurgicale pe criterii etnice

 1. PortalMed says:

  Nu înțeleg de ce fac asta. Dezibinare și ură în nu e bună

 2. Tulai says:

  No tulai!!!
  Noroc cu tine dane, cā esti sācui, si vei primi O mascā, chiar e o veste minunata.

 3. Taraluiavemdetoate says:

  Foarte tare…. Nu inteleg care si unde e problema?adica Tu, ditamai majoritate rumanii nu sunteti in stare de nimik, Taraluiavemdetoate , dar defapt mintiti . De aceea nu v-ar convine autonomia economica pt Tinutul Secuiesc ca ati muri de ciuda………

  • Kermit Von Klausenberg says:

   Chiar asa e ! Tara asta are de toate ! Ar vrea mongolii din desertul Panoniei sa aiba bogatiile Romaniei. De aia va si curg balele uitandu-va de dincolo de ” gard”.

  • Iulian says:

   De fapt, cei care au motive sa moara de ciuda sunt chiar ungaristii, au chiar mai multe motive: 1) fiindca NU EXISTA TINUT SECUIESC! 2) fiindca inexistentul “tinut” nu este independent de Romania si nu are ungureasca drept limba oficiala, nici steag unguresc; 3) judetele Covasna si Harghita SUNT AUTONOME ECONOMIC, exact ca oricare judet din Romania, sunt conduse de etnici unguri, care au deciziile locale in mana, atat la CJ, cat si in primarii, mai mult, de peste 25 de ani au demonstrat deja ca nici nu pot, nici nu fac nimic pentru locuitorii de acolo, exceptand demersurile pentru autonomia si apoi independenta politica, ceea ce viseaza toti ungaristii, atata timp cat respectivele judete iau mai mult de la buget decat contribuie. Iar pentru autonomia fata de Romania trebuie sa se adreseze imperiului ungar din dualism , care a desfiintat-o de doua ori in secolul XIX!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CORONAVIRUS. UDMR împarte măşti chirurgicale pe criterii etnice"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/coronavirus-udmr-imparte-masti-chirurgicale-pe-criterii-etnice/