Dacă ești de la UDMR nu trebuie să respecți absolut nimic. Nici măcar starea de urgență

May 8, 2020 •UDMR •Views: 219

Președintele Consiliului Județean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, își face campanie electorală chiar în timpul stării de urgență, încălcând reguli obligatorii pentru muritorii de rând.

Citește și EXCLUSIV. Primăria Târgu Secuiesc, sancționată cu 2000 de lei de CNCD pentru discriminarea pe criterii etnice a românilor

Purtarea măștii și a mănușilor de protecție precum și respectarea distanței sociale sunt doar pentru proști. Iar pentru că nu e prost, șeful CJ Harghita, Borboly Csaba (primul din stânga în foto), nu le respectă deloc. Pentru că UDMR-istul este în campanie electorală în timpul stării de urgență. Și este susținut chiar de prefectul lui, de Ion Proca.

FOTO: captură video facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Dacă ești de la UDMR nu trebuie să respecți absolut nimic. Nici măcar starea de urgență

 1. Bogdan says:

  Nationalismul extremist o să ne distrugă pe toți

  • Iulian says:

   Bogdan, va rog definiti “nationalism extremist” si putem discuta! Daca va referiti la reactiile romanesti fata de nesocotirea prevederilor constitutionale si legale de catre ungaristi, inca mai merge, desi nu ar trebui tolerata nici o nesocotire! Dar, daca etichetati ca “nationalism extremist” apararea simbolurilor nationale romanesti si prerogativelor statului roman si nu vedeti provocarile ungariste antiromanesti, atunci mai bine migrati pe un site ungarist, ca sunt destule! Nu credeti ca ar cam fi timpul ca etnicii unguri sa-si recunoasca statutul de minoritar si sa inceteze cu pretentiile anticonstitutionale?

 2. Iulian says:

  Cand reprezentantul statului roman nu respecta constitutia, e cel putin imoral sa ceri altora sa o respecte! Iar daca cineva este deasupra legii fiindca poate s-o incalce fara consecinte, de ce n-ar incerca si altii sa procedeze identic? Joian insusi a iesit public fara masca in timpul starii de urgenta! Ca sa nu mai zic ca el poate face naveta saptamanala Bucuresti – Sibiu, in timp ce alti cetateni romani nu au voie sa-si paraseasca locuintele sau curtea! Anecdotic, dar, din pacate, real, o femeie din judetul Satu Mare (Pomi sau Valea Vinului, irelevant numele oricum numele localitatii) a fost amendata pentru ca nu avea declaratie pe propria raspundere cand a parasit locuinta ca sa-si recupereze porcul scapat din curte! La aberatii suntem premianti, la masurile cu cap stam mai prost!

 3. ioan says:

  CE PARERE SA AM CA AI CONTINU TOT MAI PUTINI APLAUDASI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Dacă ești de la UDMR nu trebuie să respecți absolut nimic. Nici măcar starea de urgență"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/daca-esti-de-la-udmr-nu-trebuie-sa-respecti-absolut-nimic-nici-macar-starea-de-urgenta/