EXCLUSIV. În anul Centenarului, România e reprezentată la Strasbourg de un UDMR-ist care acționează împotriva României

April 17, 2018 • UDMR • Views: 3452

UDMR-istul Grüman Róbert, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna a fost ales vicepreşedinte al Camerei regiunilor la Strasbourg, unde în perioada 26-28 martie a.c. a avut loc sesiunea ordinară a Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei, se arată într-un comunicat de presă al CJ Covasna preluat de Agerpres.

Vezi și NOAPTEA MINȚII. Instituții publice ale statului român, implicate în propaganda UDMR de denigrare a României la Strasbourg

Funcţia de vicepreşedinte asigură şi obţinerea statului de membru cu drepturi depline în biroul de conducere al congresului, printre membrii acestuia numărându-se şi Magyar Anna, vicepreşedinte al Adunării Generale a judeţului Csongrad, şi Karl-Heinz Lambertz, membru al Senatului Belgiei din partea comunităţii germanofone din Belgia, se mai arată în comunicatul de presă.

Cine este UDMR-istul Grüman Róbert și cu ce se ocupă el la Strasbourg?

Grüman Róbert face parte din noul val de politicieni UDMR, crescuți în spiritul șovin și separatist promovat atât de agresiv de UDMR. Grüman și-a început activitatea publică ca președinte al Asociatiei Tinerilor Maghiari din Covasna (HARIT). Președintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, era și el membru al acestei asociații, legătură care a asigurat asociației zecii de mii de lei din fonduri publice (detalii aici) iar mai nou i-a asigurat lui Grüman o funcție în organizația UDMR locală și funcția de vicepreședinte al CJ Covasna.

Grüman este 100% produsul politic al liderului UDMR Covasna, Tamas Sandor, și al liderului UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad. Apropierea de cei doi l-a contaminat pe acesta cu virusul urii față de români și România. Grüman este un promotor agresiv al separatismului pe criterii etnice și al simbolurilor separatiste (detalii aici).

Mai nou, Grüman se ocupă cu denigrarea României la Strasbourg pe banii statului român. Astfel, prin intermediul lui Grüman, UDMR forțează, printre altele, impunerea limbii maghiare ca limbă oficială de stat în România (detalii aici și aici).

FOTO: Grüman (primul din stânga) alături de liderul UDMR Kelemen Hunor, facebook.com.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

2 Responses to EXCLUSIV. În anul Centenarului, România e reprezentată la Strasbourg de un UDMR-ist care acționează împotriva României

 1. Vasile says:

  https://www.activenews.ro/cultura-istorie/Noaptea-mintii-Institutul-Cultural-Roman-a-sarbatorit-450-de-ani-de-la-Edictul-de-la-Turda-document-prin-care-s-a-pecetluit-statutul-de-tolerati-pentru-romanii-din-Transilvania.-Jurnalistul-Dorin-Suciu-Despre-funie-in-casa-spanzuratului-150446
  In ce tara traim, totusi?
  Functionam dupa o constitutie facuta de un consatean de-a lui soros si asta explica si prapastia in care ne aflam noi astazi. Aceasta este Constitutia facuta de Romani pentru Romani: http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/constitutia-cetAtenilor-pe-intelesul-tuturor-xxii-poporul-are-dreptul-sa-stie-cine-au-fost-si-ce-au-facut-parintii-si-bunicii-celor-care-candideaza-la-presedintie
  Altfel spus, intr-un alt stat european, aceasta minoritate ar fi avut DOAR UN SINGUR REPREZENTANT IN PARLAMENT si nicidecum fraiele puterii. Iata si mandria Ungariei in parlamentul italian:
  https://www.youtube.com/watch?v=AvY5EDiDgpA
  https://it.wikipedia.org/wiki/Ilona_Staller
  Judecati voi singuri.

 2. Daniela says:

  DOAMNEEEEE..nuuuu SE poate…m am saturat de atâta bătaie de joc…avem atâția români patrioți care pot fii in astfel de funcții…Ajunge cu umilinta UDEMERIST….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend