EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Primărie din Covasna, cu primar UDMR, promovează cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari

January 10, 2020 •UDMR •Views: 590

Primăria Sânzieni din județul Covasna, condusă de un primar UDMR, promovează în mod public cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari.

Vezi și EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2019 peste 29 de milioane de lei de la Guvernul României, cu 3 milioane mai mult decât în 2018

Pagina oficială de internet a Primăriei Sânzieni din județul Covasna, condusă de primarul UDMR Balogh Tibor, funcționează la adresa www.sanzieni.ro. Vizitatorii acestei pagini oficiale de internet a unei instituții publice a statului român pot afla faptul că pagina oficială de Facebook a Primăriei Sânzieni funcționează la adresa www.facebook.com/kezdiszentlelek.

Pagina oficială de socializare a unei instituții publice din România promovează în mod public cultul criminalului de război Wass Albert. Astfel, Primăria Sânzieni a postat în data de 8 ianuarie a.c. pe pagina sa de Facebook un material video ce conține un interviu cu criminalul de război Wass Albert în care acesta povestește, printre altele, cum ar fi încercat românii să-l omoare în SUA. În prezentarea sa Wass folosește cuvinte defăimătoare la adresa românilor în general.

Secvență din materialul video promovat de Primăria Sânzieni pe pagina sa de Facebook

De-a dreptul șocant este însă și faptul că Primăria Sânzieni, condusă de primarul UDMR Balogh Tibor, face apologia Ungariei Mari și promovează cultul amiralului Miklos Horthy (detalii aici).

Sunt postate zeci de fotografii ce ilustrează harta Ungariei Mari și sunt promovate mesaje revizioniste, de genul „Erdely vissza” („Ardealul înapoi”).

Unul dintre mesajele ilustrate pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sânzieni este „Szekelyfold nem Romania” care se traduce prin „Ținutul secuiesc nu este România”.

De-a lungul timpului Primăria Sânzieni a postat zeci de ilustrații cu mesaje pline de ură la adresa românilor și mesaje revizioniste prin care se promovează în mod agresiv ura la adresa României și a românilor.

În cauză este vorba despre o instituție publică a statului român condusă de un membru UDMR, formațiune politică considerată frecventabilă de către partidele politice de la București.

FOTO: președintele UDMR, Kelemen Hunor, Agerpres

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Primărie din Covasna, cu primar UDMR, promovează cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari

 1. anton says:

  expllicații din partea domnului Kelemen Hunor. cât de clare. Prezentarea scuzelor față de domnuil președinte al României și față de poporul român. Interzicerea exercițiilor militare ale huszarilor.

 2. ciprian says:

  Raspuns la intrebarea ta “Constantin”

 3. ciprian says:

  Dupa reactia institutiilor statului roman, in frunte cu “santa” Klaus ,pana la iobagie . Mai exact,pana la “O Romanaie Normala”

 4. Amfion says:

  dizolvareaudmr.blogspot.com

 5. Constantin says:

  Pana cand vom tolera sovinismul??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Primărie din Covasna, cu primar UDMR, promovează cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-inacceptabil-primarie-din-covasna-cu-primar-udmr-promoveaza-cultul-criminalului-de-razboi-wass-albert-si-face-apologia-ungariei-mari/