EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2019 peste 29 de milioane de lei de la Guvernul României, cu 3 milioane mai mult decât în 2018

January 8, 2020 •UDMR •Views: 453

Sumele încasate de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), condusă de președintele Kelemen Hunor, direct de la Guvernul României depășesc noi recorduri în fiecare an.

Vezi și Ungaria Mare, noua Europă Centrală pe care Viktor Orban vrea să o construiască împreună cu românii

Dacă în 2004 UDMR încasa direct din bugetul Guvernului României 5 milioane de lei, în 2015 UDMR a încasat peste 22,2 milioane de lei (peste 4,9 milioane de euro, detalii aici).

Guvernul Dacian Cioloș a răsplătit și el cu generiozitate radicalizarea liderilor UDMR, alocând formațiunii maghiare în 2016 peste 22,8 milioane de lei din bugetul Guvernului României.

Coaliția PSD-ALDE, condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, nu s-a lăsat mai prejos și a răsplătit declarațiile insultătoare ale liderului UDMR Kelemen Hunor la adresa Centenarului Marii Unirii (detalii aici) cu zeci de milioane de lei. Dacă inițial în 2017 era vorba doar de peste 23,7 milioane de lei, acum aflăm că de fapt UDMR a încasat în 2017 aproape 25 de milioane de lei.

Vezi și Premierul Croației, FURIOS pe gestul provocator al lui Viktor Orban care a prezidat o ședință a FIDESZ cu harta Ungariei Mari pe fundal. Premierul României TACE

Pentru Centenarul Marii Uniri coaliția PSD-ALDE a alocat UDMR peste 26 de milioane de lei direct de la Guvernul României.

Deși numărul etnicilor maghiari din România nu a crescut, Guvernul României a virat în 2019 în conturile UDMR peste 29 de milioane de lei, atingând astfel un nou record.

De menționat că UDMR nu a prezentat niciodată vreun raport cu privire la cheltuirea acestor sume uriașe de bani din fonduri publice iar Guvernul României nu a justificat niciodată modul în care alocă aceste sume de bani către UDMR.

FOTO: președintele UDMR, Kelemen Hunor, Mediafax/Gândul

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2019 peste 29 de milioane de lei de la Guvernul României, cu 3 milioane mai mult decât în 2018

  1. Codruta I. says:

    Ar fi interesant de stiut care sunt criteriile conform carora se aloca aceste fonduri. Cata generozitate din partea statului roman care este mereu atacat de acest UDMR. Alocarea sumelor este absolut uluitoare, de neinteles pentru deserviciile aduse Romaniei de acest partid ilegal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2019 peste 29 de milioane de lei de la Guvernul României, cu 3 milioane mai mult decât în 2018"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-udmr-a-incasat-in-2019-peste-29-de-milioane-de-lei-de-la-guvernul-romaniei-cu-3-milioane-mai-mult-decat-in-2018/