EXCLUSIV. Pentru că îmi datorează bani, instanța îl EXECUTĂ SILIT din nou pe primarul UDMR din Miercurea Ciuc

June 16, 2018 •justitie •Views: 1474

Tribunalul Harghita a admis vineri, 15 iunie a.c., cererea de încuviințare a executării silite a primarului municipiului Miercurea Ciuc cu privire la creața în bani pe care primarul UDMR o datorează Asociației Civice pentru Demnitate în Europa, pe care o conduc în calitate de președinte fondator.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, EXECUTAT SILIT din nou în cazul steagului secuiesc

În timp ce se plâng instituțiilor europene și americane că le sunt încălcate drepturile (pretinse și închipuite), liderii UDMR refuză să pună în executare sentințe definitive și irevocabile, sfidând astfel nu doar Constituția României ci și sistemul judiciar românesc. Mai apoi, aceeași lideri ultra-șovini și ultra-naționaliști UDMR se plâng că România nu ar fi stat de drept.

Pentru că a refuzat să execute de bună voie o sentință definitivă, am apelat din nou la un executor judecătoresc pentru a-l executa silit pe primarul UDMR din Miercurea Ciuc, ultra-șovinul și ultra-naționalistul Raduly Robert Kalman.

În luna decembrie 2016, Curtea de Apel Târgu Mureș a respins recursul formulat de primarul municipiului Miercurea Ciuc împotriva sentinței Tribunalului Harghita prin care a fost obligat să îndepărteze inscripția în limba maghiară „Varoshaza” de pe fațada primăriei și să plătească cheltuieli de judecată. Sentința Tribunalului Harghita a rămânas astfel definitivă (detalii aici).

Deși era obligat legal să-mi plătească suma de bani datorată încă din ianuarie 2017, groful UDMR Raduly Robert Kalman a refuzat să-și plătească datoria în bani către asociația condusă de subsemnatul. Asta pentru că în cazul executării silite, groful nu plătește din buzunarul lui ci al secuilor și maghiarilor cetățeni ai municipiului Miercurea Ciuc pe care îi manipulează cum vrea el.

Soluția pe scurt a Tribunalului Harghita: „Admite în parte cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul B.E.J. Aştelean Florin-Sergiu împotriva debitorilor Primarul municipiului Miercurea Ciuc şi Consiliul local al municipiului Miercurea Ciuc. Încuviinţează executarea silită a câte 525 lei pentru fiecare debitor, reprezentând cheltuieli de judecată stabilite prin titlul executoriu, Sentinţa civilă nr. 620 din 21.04.2016 a Tribunalului Harghita. Respinge cererea în ce priveşte încuviinţarea executării silite a celorlalte dispoziţii din titlul executoriu. Cu drept de apel în 15 zile pentru creditor. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Harghita. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 15 iunie 2018” (detalii despre dosar aici).

Anterior, l-am executat silit pe același primar ultra-șovin UDMR în cazul steagului secuiesc și al drapelului Ungariei arborate ilegal în interiorul Primăriei Miercurea Ciuc (detalii aici).

FOTO: primarul Rauly Robert, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Pentru că îmi datorează bani, instanța îl EXECUTĂ SILIT din nou pe primarul UDMR din Miercurea Ciuc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-pentru-ca-imi-datoreaza-bani-instanta-il-executata-silit-din-nou-pe-primarul-udmr-din-miercurea-ciuc/