EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, executat silit de ANAF pentru o amendă de 75.000 de lei

March 28, 2019 •justitie •Views: 2517

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat procedura executării silite împotriva primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, după ce edilul a fost amendat pentru nerespectarea unei sentințe judecătorești definitive.

Vezi și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Miercurea Ciuc, 2000 de lei amendă pentru discriminarea românilor

ANAF Harghita a demarat procedura executării silite împotriva primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, după ce edilul a fost amendat cu suma de 75.130 lei pentru nerespectarea unei sentințe judecătorești definitive.

În luna septembrie 2017, Curtea de Apel Târgu Mureș a respins recursul declarat de primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, împotriva sentinței Tribunalului Harghita din luna martie 2017 prin care acesta a fost obligat de instanță să îndepărteze steagul secuiesc și steagul municipiului de pe domeniul public, de lângă Teatrul municipal (detalii aici). În acest dosar primarul municipiului Miercurea Ciuc a fost obligat să plătească Asociației Civice pentru Demnitate în Europa, condusă de Dan Tanasă, suma de 1050 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Pentru că a refuzat să pună în executare de bună voie o sentință definitivă, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă în calitate de președinte, a solicitat Tribunalului Harghita amendarea primarului UDMR din Miercurea Ciuc. Instanța harghiteană a admis în luna iunie 2018 în parte cererea ADEC și a dispus amendarea primarului UDMR cu suma de 75.130 lei (detalii aici).

Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, a formulat recurs împotriva sentinței Tribunalului Harghita prin care a fost amendat pentru că a refuzat să pună în executare o sentință definitivă. Curtea de Apel Târgu Mureș a respins însă recursul primarului UDMR care este obligat, definitiv, să plătească această amendă din buzunarul său personal.

Sentința Tribunalului Harghita a fost comunicată Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) Harghita care a demarat procedura executării silite împotriva edilului UDMR din Miercurea Ciuc pentru a-l obliga pe acesta să plătească amenda de 75.130 lei.

FOTO: Cotidianul

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, executat silit de ANAF pentru o amendă de 75.000 de lei

 1. Oare nu se numeau Radu strabunii lui Raduly?? says:

  Multi romani maghiarizati sunt extrem de fanatici. Acest primar are figura de roman care nu stie cine mai este. Cred ca i sa rasucesc strabunii in mormint!!

 2. Istvan says:

  Povesti de copii. Dan Tanasa este platit de statul Ungar pentru circuri astea ieftine. Am inteles ca are radacini unguri din mai multe parti. Un unguras 008. Securist. Urât si gras. Si pute.

 3. andrw says:

  Tanase locuieste pe nicaieri, date cu caracter personal lui Raduly nu este secret? De ce ANAF nu recupereaza bani de la corupti cu milioane? H::::?

 4. Mihai says:

  Te intereseazã pãrera mea? Uite aici: nu va plãti, iar statul nu va recupera nimic. Pentru cã asa e România asta nenoricitã.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, executat silit de ANAF pentru o amendă de 75.000 de lei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-miercurea-ciuc-executat-silit-de-anaf-pentru-o-amenda-de-75-000-de-lei/