EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Nirajului, executat silit pentru că îmi datorează bani

August 8, 2018 •UDMR •Views: 1451

Judecătoria Târgu Mureș a admis cererea de încuviințare a executării silite a primarului UDMR din Miercurea Nirajului, județul Mureș, cu privire la creața în bani pe care primarul o datorează Asociației Civice pentru Demnitate în Europa, pe care o conduc în calitate de președinte fondator.

Vezi și EXCLUSIV. Pentru că îmi datorează bani, instanța îl EXECUTATĂ SILIT din nou pe primarul UDMR din Miercurea Ciuc

În timp ce se plâng instituțiilor europene și americane că le sunt încălcate drepturile (pretinse și închipuite), liderii UDMR refuză să pună în executare sentințe definitive și irevocabile, sfidând astfel nu doar Constituția României ci și sistemul judiciar românesc. Mai apoi, aceeași lideri ultra-șovini și ultra-naționaliști UDMR se plâng că România nu ar fi stat de drept.

Pentru că a refuzat să execute de bună voie o sentință definitivă (detalii aici), am apelat la un executor judecătoresc pentru a-l executa silit pe primarul UDMR din orașul Miercurea Nirajului, județul Mureș, UDMR-istul Tóth Sándor.

Sentința pe scurt a Judecătoriei Târgu Mureș: „Admite cererea de încuviințare a executării silite formulată de B.E.J. Aştelean Sergiu Florin, privind pe Creditoarea: ASOCIAŢIA CIVICĂ PENTRU DEMNITATE ÎN EUROPA, și Debitorul: PRIMARUL ORAŞULUI MIERCUREA NIRAJULUI, Încuviințează executarea silită a titlului executoriu constând în Sentinţa Civilă nr. 748 din data de 06 decembrie 2016 pronunţată de Tribunalul Mureş, pentru realizarea creanţei în cuantum de 40 de lei reprezentând cheltuieli de judecată, obligă debitorul la îndepărtarea drapelului secuiesc de pe faţada Primăriei Miercurea Nirajului şi arborarea pe faţada primăriei a două drapele ale României, Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligațiilor cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20.12.2017”.

În loc să achite datoria de 40 de lei către asociația mea, primarul UDMR din Miercurea Nirajului este acum obligat să plătească mai multe mii de lei pentru executare silită. Detalii despre dosar aici.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, EXECUTAT SILIT

FOTO: Kelemen Hunor, președinte UDMR, sikerado.hu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Nirajului, executat silit pentru că îmi datorează bani

  1. Cetatean says:

    Daca o mica parte dintre cetățeni ar avea atitudinea civica a lui Dan Tanasa, atunci acesti fanatici slugarnici ai Budapestei ar deveni chiar si in ochii maghiarilor cu bun simț, doar niste clovni care consuma bani in mod inutil , si niste profitori politici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Nirajului, executat silit pentru că îmi datorează bani"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-miercurea-nirajului-executat-silit-pentru-ca-imi-datoreaza-bani/