Instanța a respins acțiunea unui extremist maghiar care încercă să desființeze asociația civică pe care o conduc

June 18, 2019 •justitie •Views: 694

Judecătoria Sector 3 București a respins vineri, 14 iunie a.c., acțiunea unui lider separatist maghiar care încearcă cu disperare să-mi desființeze asociația civică și care aplic legea în județele Covasna și Harghita și să mă bage la închisoare.

Vezi și Árus Zsolt, un lider separatist maghiar, obsedat de activitatea mea, mă amenință cu pușcăria. Solicit protecția instituțiilor statului!

Acțiunea a fost depusă în instanță de Árus Zsolt István, membru al Partidului Civic Maghiar, fost consilier județean în cadrul Consiliului Județean Harghita, un individ care a dezvoltat o adevărată obsesie personală pentru persoana mea.

Vezi și Ungaria vrea să-mi desființeze asociația cu care asigur respectarea Constituției și a legii în Covasna și Harghita

Judecătoria Sector 3 București a respins ca neîntemeiată acțiunea extremistului maghiar. Sentința pe scurt (detalii aici): „Respinge exceptia lipsei de interes. Respinge cererea, ca neintemeiata. Cu apel in 30 de zile de la comunicare, cererea urmand a se depune la aceasta instanta. Pronunţată astăzi, 14.06.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”. 

Árus Zsolt István a formulat deja mai multe plângeri penale pe numele meu, încercând cu disperare să mă reducă la tăcere.

Árus Zsolt István a formulat deja și mai multe plângeri la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Una dintre ele a fost admisă de CNCD iar eu am fost amendat cu 2000 de lei pentru discriminarea maghiarilor. Curtea de Apel Brașov a anulat însă decizia CNCD (detalii aici), luată la presiunea președintelui CNCD, Csaba Asztalos Ferenc, membru UDMR.

FOTO: Árus Zsolt István alături de primarul UDMR din Miercurea Ciuc, transindex.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to Instanța a respins acțiunea unui extremist maghiar care încercă să desființeze asociația civică pe care o conduc

 1. Constantin says:

  Incearca si ei sa actioneze prin imitatie, dar niste elucubratii nu au cum sa aiba castig de cauza.
  Deci sa crape fierea in ei de ciuda – vorba romaneasca

 2. Eliana says:

  Felicitări pentru munca neobosită pe care o depuneti!
  Si asa, forțele extremiste maghiare au întrecut orice măsură si logică a lucrurilor pe le întreprind.
  Au ajuns la aberatii si actiuni care frizezeaza absurdul, asta in complicitate cu forțele politice de la București, Budapesta as îndrăzni să spun via Moscova.
  Este clar ca sunteti cuiul din coasta lor, dar lupta dumneavoastra este onorabilă, eu, sincer va consider un erou alaturi de alti patrioti care ridicați fapta si vocea, când statul este în disoluție.
  Este timpul ca cetățenii onesti si patrioti ai acestei tari să ia atitudine, sa ne organizăm noi, sa acționăm, sa forțăm organele statului să-și facă treaba, sa fie in slujba intereselor naționale, asa cum o faceti dumneavoastra de atâta vreme, la cum au facut asociațiile care au ridicat glasul si fapta la Valea Uzului.
  Respect Si admirație DOMNULE DAN TANASĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Instanța a respins acțiunea unui extremist maghiar care încercă să desființeze asociația civică pe care o conduc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/instanta-a-respins-actiunea-unui-extremist-maghiar-care-incerca-sa-desfiinteze-asociatia-civica-pe-care-o-conduc/