Árus Zsolt, un lider separatist maghiar, obsedat de activitatea mea, mă amenință cu pușcăria. Solicit protecția instituțiilor statului!

September 12, 2018 • extremism maghiar • Views: 1719

Árus Zsolt István, membru al Partidului Civic Maghiar, fost consilier județean în cadrul Consiliului Județean Harghita, a dezvoltat o adevărată obsesie personală pentru mine.

Vezi și BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!

Árus Zsolt este un fost consilier județean din Harghita, membru al Partidului Civic Maghiar, partenerul UDMR, și un susținător înfocat al autonomiei teritoriale pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc. Personajul, cetățean român, face jocurile Ungariei, sprijinită de Rusia, care ar dori ca Transilvania să revină Ungariei.

De numele lui Árus Zsolt se leagă o decizie a Agenției Naționale de Integritate care l-a găsit incompatibil în 2012 (detalii aici).

În prezent, Árus Zsolt petrece ore întregi pe internet pentru a urmări activitatea mea, postează zeci de comentarii pe rețelele de socializare, m-a reclamat la CNCD și, mai nou, mă amenință cu închisoarea dacă nu șterg articole de pe blogul meu care nu sunt pe placul lui.

Vezi și Comunicat de presă: Denunț public abuzul grosolan al primarului Antal Arpad Andras, primar al municipiului Sfântu Gheorghe și președinte al UDMR Sfântu Gheorghe!

În urmă cu puțin timp Árus Zsolt a postat următorul comentariu pe blogul meu, supărat fiind pe acest articol: „Este vorba de un simbol al comunitãtii locale, adoptat si atunci si acum de consiliul local. Astfel asta nu are nimic cu cea ce se insinueazã în acest “articol”, care este o rãstãlmãcire evidentã a situatiei, si ca atare o instigare împotriva orasul Gheorgheni si conducãtorii lui alesi. Fapta constituie infractiune, se pedepseste cu închisoare. Recomand autorului sã steargã acest text urgent”.

Tot azi, același personaj a expediat un mesaj pe adresa Forumului Civic al românilor din Covasna, Harghita și Mureș în care îi amenința că dacă vor mai promova articolele mele pe pagina lor de Facebook se vor alege cu plângeri penale. În mod evident, individul a demarat o acțiune bine pusă la punct prin care încearcă să mă intimideze și să mă reducă la tăcere.

Pentru că nu pot să accept așa ceva și pentru că nu vreau ca obsesia acestui individ să meargă mai departe solicit public instituțiilor statului să mă protejeze de acest individ care a dezvoltat o adevărată obsesie personală pentru mine.

P.S.: Sunt convins că dacă scriam un articol în care îl lăudam pe Horthy Miklos sau pe Wass Albert individul nu mai era deranjat de activitatea mea.

FOTO: Árus Zsolt István alături de primarul UDMR din Miercurea Ciuc, transindex.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

3 Responses to Árus Zsolt, un lider separatist maghiar, obsedat de activitatea mea, mă amenință cu pușcăria. Solicit protecția instituțiilor statului!

  1. Catalin says:

    Deşteptaţi-vă, români, că va ajunge toată Ţara sub cizma honvezilor, urmaşi ai criminalilor sadici de la Ip şi Trasnea!

  2. Catalin Balau says:

    Poate sa latre cat vrea….amenintarea cu inchisoarea…una este sa doresti si alta este sa si poti trimite pe cineva la inchisoare.Acest individ poate sa latre pana adoarme ….tu fa ce faci…ca faci bine.Si daca are ceva de obiectat…il rog sa ma contacteze…..il indrum eu pe calea cea buna.

  3. Andrei says:

    Nu va lasati intimidat, el si haita lui sunt niste latrai inofensivi, nu au nici o putere sa va faca vreun rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend