IPOCRIZIE. MApN le cere românilor să afișeze drapelul în semn de solidaritate în lupta împotriva coronavirusului. În cazul drapelului de pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe MApN a refuzat să se implice

March 16, 2020 •Ministerul Apărării Naționale •Views: 434

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ministerul Apărării Naționale, condus de ministrul Nicolae Ciucă, face un apel către români la solidaritate în lupta împotriva infecției cu coronavirus și le cere să afișeze drapelul României.

Citește și ADEC solicită MAI și MApN să rearboreze drapelul național pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe

„Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE.
În fiecare bătălie prin care a trecut România, militarii au rămas uniți în spatele Drapelului. Este simbolul unității și curajului românilor.
Și în lupta cu #COVID-19, trebuie să arătăm că suntem puternici împreună!
Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină, la locul de muncă.
Transmite un mesaj pe grupul creat: România, fii puternică! https://www.facebook.com/groups/2355868521179244/

Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul.
Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!

#StareaDeSolidaritate #Româniafiiputernică #împreună #România

Apelul conducerii Ministerului Apărării Naționale este însă unul ipocrit atât vreme cât MApN a refuzat să se implice în apărarea drapelului României de pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe, arborat timp de 20 de ani în semn de respect pentru jertfa ostașilor români pentru eliberarea orașului de sub ocupație ungară dar care a fost îndepărtat în mod abuziv de primarul UDMR.

Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) l-a acționat în judecată pe primarul UDMR pentru a restabili respectul față de acest simbol însă Tribunalul Covasna a respins în primă instanță acțiunea ADEC (detalii aici).

Prefectura Covasna și conducerea Ministerului Apărării Naționale au refuzat să se implice în acest caz în apărarea drapelului național al României.

FOTO: Ministrul Nicolae Ciucă / Agerpres

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to IPOCRIZIE. MApN le cere românilor să afișeze drapelul în semn de solidaritate în lupta împotriva coronavirusului. În cazul drapelului de pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe MApN a refuzat să se implice

 1. margelatu says:

  Are ceva dreptate ministrul fiindca daca virusii vin din Ungaria si vad drapelul romanesc sunt sanse sa se intoarca inapoi.
  Daca o sa cantam si imnul national, precis ii speriem.

 2. Lukacs says:

  Drapelul Național ROSU GALBEN SI ALBASTRU ar trebui să fie pus totdeauna la fiecare casa ,instituții de stat oriunde,nu numai acum cu coronavirus si cei care încalcă legea trebuie pedepsiti.Alte steaguri nu trebuie să mai fie arborate .

 3. Constantin says:

  Dacă MApN ar fi repus în producție Institutul Cantacuzino, așa cum sforăitor și demagogic a anunțat ministrul, atunci mai mult bine ar fi făcut României și prestigiului acestei țări, decăt aceste măsuri puerile și jenante. Asfel și-ar fi justificat și celebrele de acum Pensii Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "IPOCRIZIE. MApN le cere românilor să afișeze drapelul în semn de solidaritate în lupta împotriva coronavirusului. În cazul drapelului de pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe MApN a refuzat să se implice"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ipocrizie-mapn-le-cere-romanilor-sa-afiseze-drapelul-in-semn-de-solidaritate-in-lupta-impotriva-coronavirusului-in-cazul-drapelului-de-pe-turla-primariei-sfantu-gheorghe-mapn-a-refuzat-sa-se-implice/