Kelemen Hunor, speriat că partidul AUR intră în Parlament

December 3, 2020 •politic •Views: 107

Potrivit ministrului ungar al Afacerilor Externe şi al Comerţului Exterior, Péter Szijjártó, ar fi benefic relaţiei dintre Ungaria şi România dacă UDMR ar avea o prezenţă mai puternică în Parlamentul României. Şeful diplomaţiei ungare a declarat asta la Târgu Mureş, la o conferinţă de presă susţinută împreună cu preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, transmite agenția ungară de presă MTI.

Citește și Ioan Vasu, primarul comunei Râciu timp de 25 de ani, susține candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Întrebat de presă dacă UDMR ar participa la guvernare şi în cazul în care o majoritatea în parlament s-ar putea forma şi fără ei, Hunor Kelemen a declarat: în următorii patru ani este aşteptată o reformă constituţională şi o reformă administrativă, iar pentru asta este nevoie de o majoritate de două treimi. Întrebarea este dacă poate exista o majoritate care să poată realiza o reformă constituţională şi administrativă acceptabilă, a adăugat politicianul maghiar. Dacă ar rămâne în opoziţie, s-ar putea să trebuiască să împartă rândurile opoziţiei cu PSD şi cu partidul naţionalist Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit MTI.

Nota mea: Kelemen Hunor se autoinvită la guvernare de teamă că va sta în opoziție cu PSD și AUR. Doar că singura opoziție în viitorul Parlament o va reprezenta AUR.

FOTO: Kelemen Hunor / ghimpele.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to Kelemen Hunor, speriat că partidul AUR intră în Parlament

 1. Bálint Benke says:

  Nu trebue sã se sperie nimeni, eu cred cã ar trebui sã lase mai moale cu ideile lor, suntem europeni, oameni nu au nevoe de telenovele.
  Eu sper cã acest partid nou face treabã bunã, sper sã reziste, la urmãtoarele alegeri vor obtiene 60% din total voturi, le urez mult succes.

 2. Cristian Negrea says:

  Terminați fraților cu aberațiile și hai sa fim mai apropiați unul de celălalt , pentru George Simion fiecare leuț primit de la oameni a contat și la folosit exclusiv in campania electorala . A fost extrem de transparent . Eu îl văd pe George Simion în viitor președinte , asta este viziunea mea.

 3. Adi Panti says:

  Da , au avut video-sedinta UDMR-ul duminica trecuta si Kelemen Hunor le-a spus ca AUR intra in Parlament si spunea ca de unde are AUR bani, ca cineva ii finanteaza. Eu i-am spus persoanei care mi-a dat informatia ca in spatele AUR suntem noi cetatenii satui de minciuna si tradare, si banii vin din donatiile care sunt la vedere pe site-ul partidului AUR. Eu cred ca sunt foarte speriati ca UDMR va scoate un scor mic

 4. Nelutu says:

  D-le Tanase,te-ai documentat cine este in spatele partidului AUR ? Multi romani se lasa amagiti de imaginile de fatada ale AUR,dar regretele vor fi tarzii!

 5. asda says:

  Cred ca in primul rand ar fi mai benefic relatiei romano-ungare daca ungaria nu s-ar mai amesteca in treburile interne ale Romaniei! Si eu cred ca ar fi mult mai bine daca nu ar mai exista UDMR la guvernare sa-si ia si ei vacanta asa vreo patru ani, ca si asa e pandemie , sa nu se imbolnaveasca!
  Cred ca ii scad veniturile lui Kellemen cu 80-90% si incep sa se milogeasca pe la UE ca ce rai e romaniii, ei e sovini si discriminatori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Kelemen Hunor, speriat că partidul AUR intră în Parlament"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/kelemen-hunor-speriat-ca-partidul-aur-intra-in-parlament/