NOAPTEA MINȚII. Conducerea ANPC tace complice în fața afirmațiilor incalificabile ale liderului UDMR Covasna

September 7, 2017 •Covasna •Views: 2193

Au trecut deja mai bine de 24 de ore de la afirmațiile incalificabile ale liderului UDMR Covasna la adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) fără ca conducerea ANPC, reprezentată de președintele Marcel Bogdan Pandelică, să aibe o reacție publică. Cum e posibil ca Marcel Bogdan Pandelică să tolereze complice astfel de afirmații insultătoare la adresa instituției pe care o conduce și la adresa subordonaților săi?

Vezi și ANALIZĂ. Scandalul declanşat la Kaufland Odorheiu Secuiesc, doar vârful aisbergului

Vă reamintesc faptul că, întrebat de presa locală cum vede scandalul de zilele trecute plecat de la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc, liderul UDMR Covasna și președinte al CJ Covasna, Tamás Sándor a declarat nici mai mult nici mai puțin decât că „unii de la OPC se comportă ca acum 100 de ani în America cei de la Ku Klux Klan, care fac o diferenţă între maghiari şi români, care au făcut diferenţă între albi şi negri”, potrivit fișierului audio publicat de portalul weradio.ro (detalii aici).

În mod cu totul halucinant, liderul UDMR Covasna compară o instituție publică a statului român cu o organizație clandestină din Statele Unite ale Americii care omora oameni de culoare.

Tăcerea conducerii ANPC echivalează în mod cert cu o complicitate a acesteia cu afirmațiile liderului radical UDMR Covasna. Cum este posibil ca Pandelică să nu le ia apărarea subalternilor Susanu și Diacon și să apere imaginea ANPC?

FOTO: Marcel Bogdan Pandelică, agerpres.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Conducerea ANPC tace complice în fața afirmațiilor incalificabile ale liderului UDMR Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-conducerea-anpc-tace-complice-in-fata-afirmatiilor-incalificabile-ale-liderului-udmr-covasna/