Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, nostalgic după Diktatul de la Viena: Să nu mai dureze doar patru ani, ca perioada dintre 1940 şi 1944

November 24, 2018 • UDMR • Views: 1861

Prezent vineri, 23 noiembrie a.c., la vernisajul expoziţiei Károly Kratochvill şi Divizia Secuiască de la Muzeul Secuiesc al Ciucului, prin care se marchează 100 de ani de la înființarea Diviziei Secuiești, primarul UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, s-a declarat nostalgic după perioada Diktatului de la Viena.

Vezi și MIERCUREA CIUC. Oficial ungar: Guvernul Ungariei nu renunţă la acest pământ

Potrivit agenției de presă ungare MTI, Róbert Ráduly, primarul din Miercurea Ciuc, a amintit: cel care a creat Divizia Secuiască, Károly Kratochvill a fost o persoană pe care mulţi care şi-au făcut datoria au urmat-o. Edilul-şef a fost de părere că şi astăzi porunca este “să ne facem treaba”.

Politicianul UDMR a declarat: nu este adevărat că secuii sunt sub ocupaţie. Acesta a adăugat că liderii comunităţii lucrează la crearea unei noi lumi maghiare, care să nu mai dureze doar patru ani, ca perioada dintre 1940 şi 1944.

Știrea integral pe hirado.hu.

Vezi și REVOLTĂTOR. UDMR, insultă la adresa românilor în preajma Zilei Naționale. 100 de ani de la înființarea Diviziei Secuieşti, marcați la Miercurea Ciuc printr-un şir de evenimente festive

FOTO: primarul Rauly Robert, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend