Primarul UDMR din Miercurea Ciuc: Tata mi-a dat două sfaturi bune: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă

March 17, 2020 •noaptea minții •Views: 865

„Tata mi-a dat două sfaturi bune și un exemplu de viață. Cele două sfaturi: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă”, a declarat UDMR-istul Ráduly Róbert Kálmán, primarul în funcție al municipiului Miercurea Ciuc, în dezbaterea publică pentru alegerea candidatului UDMR la Primăria Miercurea Ciuc.

Citește și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Miercurea Ciuc, 2000 de lei amendă pentru discriminarea pe criterii etnice a românilor

Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, Ráduly Róbert Kálmán, a făcut această declarație la începutul lunii martie în cadrul unei dezbateri publice organizată de UDMR pentru desemnarea viitorului candidat din partea UDMR la conducerea Primăriei Miercurea Ciuc.

În urma dezbaterilor și a votului contracandidatului lui Ráduly, fostul ministru al Mediului, Korodi Attila, a câștigat competiția și a primit nominalizarea UDMR.

Vezi declarația primarului UDMR din Miercurea Ciuc la minutul 42:42 din înregistrarea video:

Ráduly Róbert Kálmán a fost amendat în repetate rânduri de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru discriminarea pe criterii etnice a românilor.

FOTO: primarul Raduly Robert, Mediafax

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to Primarul UDMR din Miercurea Ciuc: Tata mi-a dat două sfaturi bune: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă

 1. ȘTEFAN says:

  Acest primar minte cum deschide gura.
  Tatăl acestuia RADULY KALMAN a fost un om deosebit si nu cred că i-a dat un asemenea sfat.

 2. Despina says:

  Părinții, bunicii au menirea lor în viața fiecărui om. Sa ii educe 7 ani, acasă, apoi sa-i dea la școală, mai departe fiecare isi învață copiii după experiența din viața lor, e normal.
  Cand copilul depășește fazele de copil, adolescent, tânăr…, in contact cu societatea din care face parte, învață bune și rele, dacă poate, dacă nu trăiește în urât, ură, viclenie, hoție, minciună … etc.
  Dacă, trecând prin viață, nu înveți să fi bun, empatic, iubitor de oameni (mai ales când deti o funcție publică), patriot … , înseamnă că ai trăit degeaba !

 3. Dorin says:

  Având în vedere numele primarului, Raduly, putem spune cu siguranță că este un român maghiarizat.

 4. Boro says:

  Sfaturi bune!eu voi da copilului meu sā nu cumva fie BLOUGGER si marele nationalist-securist…..stiri despre cine-i vorba

 5. Constantin says:

  Ca sa fie militian, ar insemna sa isi ridice intelectul la rangul de prostie proverbiala din bancurile cu militieni, iar asta depaseste cu mult posibilitatile personajului. Taica-sau a fost, pe de alta parte, intelept, a vazut ce rateu a dat cand i s-a pus plodul in brate la maternitate si a incercat sa nu propage gena proasta dincolo de gardul ograzii sale. Prin urmare, sfaturile sale au fost bune, date catre odrasla asa cum orice parinte iubitor o face: “Nu te forta, fiule, e bine sa fii atat cat esti! ” In rest… noi sa fim sanatosi, ca boala vine singura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Primarul UDMR din Miercurea Ciuc: Tata mi-a dat două sfaturi bune: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/primarul-udmr-din-miercurea-ciuc-tata-mi-a-dat-doua-sfaturi-bune-sa-nu-ma-fac-militian-si-sa-nu-mi-iau-nevasta-romanca/