ȘOVINISM. Portal de limbă maghiară instigă maghiarii împotriva mea: Luptă împotriva lui Dan Tanasă acum

February 8, 2019 • sovinism maghiar • Views: 2637

Portalul de limba maghiară Szekelyhon instigă maghiarii din România să meargă la sediile Partidului Civic Maghiar din țară pentru a semna plângerea penală depusă de PCM împotriva mea marți, 5 februarie a.c., la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Vezi și INACCEPTABIL. Agenția națională de presă din Ungaria, MTI, incită la ură interetnică împotriva mea

Mezei Janos, președintele Partidului Civic Maghiar (PCM), partenerul UDMR, însoțit de primarul PCM din Odorheiu Secuiesc, Galfi Arpad, primarul PCM din Gheorgheni, Nagy Zoltan, și primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, au depus astăzi, 5 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, o plângere penală împotriva mea și a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș.

Sub titlul „Poți să lupți împotriva lui Dan Tanasă acum”, maghiarii sunt instigați de portalul de limbă maghiară Szekelyhon să meargă la sediile PCM din țară, deschise de luni până vineri, pentru a semna plângerea penală depusă de PCM împotriva mea.

Acțiunea PCM, susținută de „jurnaliștii” maghiari de la Szekelyhon reprezintă o încercare stupidă și ridicolă de a mă intimida. O serie întreagă de personaje care servesc interesele Ungariei și-au dat mână pentru a încerca să reducă la tăcere un simplu cetățean care demască modul în care revizionismul maghiar acționează în Transilvania. Nu contează dreptul la liberă exprimare, nu contează libertatea de conștiință, nu contează democrația și libertatea presei. Conteză doar Horthy, Wass, și Nyiro!

FOTO:  Mezei Janos, președintele PCM, în timpul conferinței de presă în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

6 Responses to ȘOVINISM. Portal de limbă maghiară instigă maghiarii împotriva mea: Luptă împotriva lui Dan Tanasă acum

 1. István says:

  Ostas al lui Avram Iancu:))))) ia-ti tableta si la culcare, hai.popor de fomisti.nu sunteti in stare de nimik, asa popor comod si nepasator numai pe la orientu mijlociu vezi.

 2. Constantin says:

  Unde semnam invers, pentru scoaterea PCM in afara legii ?

  Astora li s-a facut dor de Horea si lancea lui…

 3. Mirel says:

  salut Dan. Respect pentru tot ceea ce faci pe timpup tau si se pare ca si pe ….viata ta. Sper ca ai anutat institutile statului roman despre aceste actiuni – pentru ca, din cate stiu, nu este prima tentativa de intimidare.

  Doamne ajuta!

  Nu mor caii cand vor cainii!!!!!!

 4. Ene Constanta says:

  Sper sa nu-i bage nimeni in seama ! Sa judece oameni patrioti cu ulta dragoste de tara !Doamne ajuta !Amin !

 5. Un ostas al lui Avram Iancu says:

  Sovinism este acelora care nu respecta legile romanesti, refuza sa vorbeasca in Romaneste,
  Nu respecta stema si tricolorul folosind creatii proprii asa cum justitia a constat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend