„Transylvania Now”, portalul lansat în 2018 de UDMR, finanțat de Budapesta, a scris deja 9 articole defăimătoare la adresa mea și a României

June 18, 2020 •noaptea minții •Views: 149

În luna octombrie 2018, UDMR a lansat portalul „Transylvania Now” (Transilvania acum) în limba engleză, un portal de prezentare a Transilvaniei, cu bani din partea unei fundaţii din Ungaria, în care se vorbeşte despre tensiunile dintre minorităţile etnice şi români, Unirea de la 1918 fiind considerată „o cutremurătoare experienţă”, potrivit Mediafax.

Citește și UDMR, propagandă mincinoasă pe site-ul Transylvania Now cu privire la steagul secuiesc

Transylvania Now este un portal publicat de Fundaţia Eurotrans înfiinţată de UDMR şi beneficiază de finanţare din partea Fundaţiei Gábor Bethlen din Ungaria.

În această perioadă cel puțin 4 „jurnaliști” mi-au dedicat deja 9 articole în care scriu despre victoriile mele în instanțe și în care manipulează ordinar informațiile cu scopul de a defăima imaginea mea personală și imaginea României și incită la ură împotriva mea.

Detalii despre articolele pe care mi le dedică UDMR pe portalul Trasylvania Now găsiți aici.

FOTO: captură foto

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "„Transylvania Now”, portalul lansat în 2018 de UDMR, finanțat de Budapesta, a scris deja 9 articole defăimătoare la adresa mea și a României"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/transylvania-now-portalul-lansat-in-2018-de-udmr-finantat-de-budapesta-a-scris-deja-9-articole-defaimatoare-la-adresa-mea-si-a-romaniei/