EXCLUSIV. A doua sentință definitivă pe numele președintelui PNL Covasna, Olimpiu Floroian / Liberalul este cercetat penal pentru fraudă și bancrută

November 18, 2022 •justitie •Views: 76

Judecătoria Sfântu Gheorghe s-a pronunțat, în data de 14 noiembrie a.c., într-un nou dosar penal în care președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian, este cercetat penal pentru abuz de încredere prin fraudarea creditorilor și bancrută simplă, potrivit unor informații care apar pe portalul instanțelor de judecată.

Citește și Care este diferența dintre un român și o trompetă a UDMR? Scurt drept la replică liderului PNL Covasna

În decembrie 2020, Judecătoria Sfântu Gheorghe s-a pronunțat definitiv în dosarul nr. 4046/305/2020 și a trimis cauza la procuror pentru continuarea cercetării penale în ceea cel privește pe liberalul Olimpiu Floroian, acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor şi bancrută simplă (detalii aici).

Între timp, se pare că procurorii l-au „albit” din nou pe liderul PNL Covasna, Olimpiu Floroian, însă Judecătoria Sfântu Gheorghe a desființat din nou soluțiile procurorilor.

Soluția Judecătoriei Sfântu Gheorghe în dosarul nr. 3643/305/2022, pe scurt (detalii aici): „În baza art. 341 alin. (6) lit. a) Cod procedură penală, respinge, ca inadmisibilă, plângerea formulată de petenta SAN GALDOLFO INGRASSO ALIMENTARI DI BIRTONE PIETRO (), împotriva ordonanţei nr. 30/II/2/2022 din data de 26.07.2022 a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna. În baza art. 341 alin. (6) lit. b) Cod procedură penală, admite plângerea formulată de petenta SAN GALDOLFO INGRASSO ALIMENTARI DI BIRTONE PIETRO, împotriva soluţiei de clasare dispusă prin ordonanţa nr. 162/P/2021 din 12.06.2022, menţinută prin ordonanţa nr. 30/II/2/2022 din data de 26.07.2022 a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna. Desfiinţează soluţia de clasare atacată şi trimite cauza la procuror în vederea completării urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, prev. de art. 239 alin. (1) Cod penal şi de bancrută simplă, prev. de art. 240 Cod penal. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 14.11.2022”.

FOTO: Olimpiu Floroian / cetateanul.net

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. A doua sentință definitivă pe numele președintelui PNL Covasna, Olimpiu Floroian / Liberalul este cercetat penal pentru fraudă și bancrută"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-a-doua-sentinta-definitiva-pe-numele-presedintelui-pnl-covasna-olimpiu-floroian-liberalul-este-cercetat-penal-pentru-frauda-si-bancruta/