EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Remetea, obligat de instanță să comunice informații de interes public

March 27, 2020 •justitie •Views: 177

Curtea de Apel Brașov a respins ieri, 26 martie, recursurile primarului comunei Remetea împotriva sentințelor Tribunalului Covasna care l-a obligat pe edil să comunice informații de interes public și să plătească cheltuieli de judecată.

Citește și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Remetea, AMENDAT de CNCD din nou pentru DISCRIMINAREA PE CRITERII ETNICE a românilor

Tribunalul Covasna a admis în data de 20 decembrie 2019 acțiunea reclamantului împotriva primarului comunei Remetea, județul Harghita, și l-a obligat pe edil să comunice informații de interes public cu privire la cheltuirea fondurilor publice din bugetul public al UAT Remetea (detalii aici).

Ulterior, la cererea reclamantului, Tribunalul Covasna l-a obligat pe primar și la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 9,40 lei.

Deși i s-a solicitat în repetate rânduri, primarul UDMR din Remetea, județul Harghita, UDMR-istul Laczko-Albert Elemer, a refuzat să comunice informații de interes public cu privire la sumele de bani pe care le plătește din bugetul comunei Remetea către avocatul Moldovan-Horvath Istvan.

Împotriva sentinței Tribunalului Covasna primarul comunei Remetea a formulat două recursuri care însă au fost respinse de Curtea de Apel Brașov.

Decizia Curții de Apel Brașov pe scurt (detalii aici): „Respinge recursurile formulate de recurentul Primarul Comunei Remetea, Laczko-Albert Elemer împotriva sentin?ei civile nr. 1350/20.12.2019 şi a sentin?ei civile nr. 20/14.01.2020 pronunţate de Tribunalul Covasna, pe care le menţine. Definitivă. Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă azi, 26.03.2020”.

FOTO: primarul Laczko-Albert Elemer, hargitanepe.eu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Remetea, obligat de instanță să comunice informații de interes public

  1. Saviuc says:

    O pură bătaie de joc.isi bat joc de România
    Asa ne trebuie daca suntem prosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Remetea, obligat de instanță să comunice informații de interes public"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-sentinta-definitiva-primarul-udmr-din-remetea-obligat-de-instanta-sa-comunice-informatii-de-interes-public/