Fostul secretar general UDMR demontează manipularea UDMR în cazul primarului din Corund

April 30, 2019 •UDMR •Views: 1902

Liderii UDMR se întrec în declarații iresponsabile în cazul primarului UDMR din Corund amendat de instanță pentru refuzul de a pune în executare o sentință definitivă și manipulează opinia publică cu scopul de a obține foloase electorale.

Vezi și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Corund, amendat și obligat la plata unor penalități pentru că nu a executat o sentință definitivă

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul UDMR Kelemen Hunor se declară extrem de revoltat de sentința definitivă a Curții de Apel Târgu Mureș prin care colegul său de partid a fost amendat cu aproape 100.000 de euro și amenință că această situație va fi adusă în atenția instituțiilor europene.

Vezi și Dan Tanasă, președintele ADEC: Liderul UDMR face afirmații mincinoase în cazul primarului UDMR din Corund amendat de instanță

Hunor nu spune însă faptul că amenda a fost dictată de instanță pentru faptul că primarul UDMR din Corund, Katona Mihaly, a refuzat să pună în executare o sentință definitivă. În schimb, liderul UDMR, Kelemen Hunor, manipulează electoral și afirmă că amenda ar fi pentru amplasarea unei inscripții în limba maghiară pe Primăria Corund.

Vezi și EXCLUSIV. Liderii maghiarilor au luat foc! Primarul UDMR din Corund, 100.000 de EURO amendă dictată de instanță

În mod surprinzător, propaganda mincinoasă a liderului UDMR și a formații maghiare în acest caz este demontată chiar de către fostul secretar general al UDMR, Kovacs Peter.

Într-un editorial în limba maghiară publicat pe portalul transindex.ro, Kovacs demontează minciunile promovat de Kelemen Hunor în spațiul public și afirmă încă de la început faptul că „în statul de drept hotărârile judecătorești definitivă trebuie respectate de primarii din secuime”.

Mai departe, Kovacs subliniază în editorialul său ceea ce s-a întâmplat în realitate în cazul primarului UDMR din Corund amendat definitiv de instanță: „un cetățean al unui stat constituțional nu a fost dispus să se supună unei decizii judecătorești definitive. Primarul nu a aplicat legea. A fost pedepsit pentru că a făcut asta”. „Ce era de așteptat? Aplauze?”, scrie Kovacs.

Kovacs sugerează chiar că banii ar trebui cheltuiți pentru cauze nobile iar primarii ar trebui să respecte legea.

FOTO: Kovacs Peter și Kelemen Hunor în 2016, polgarportal.hu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to Fostul secretar general UDMR demontează manipularea UDMR în cazul primarului din Corund

 1. feritata says:

  Eu locuiesc in judetul Mures si intamplator cunosc cate ceva despre extremistii care colcaie prin tribunalul din resedinta de judet! Prietenul la catarama al marelui patriot tanasa,un mare iubitor de “unguri” a lucrat candva ca secretar la primaria din comuna in care locuiesc si stiu foarte bine ce hram poarta si ce ii poate pielea!! Nu stiu cine a dat aceasta sentinta incredibila,dar sunt convins ca acel “judecator” face parte din gasca de extremisti ! Eu nu am auzit pana acum de amenzi in euro pentru o institutie romaneasca si sunt curios conform carei legi a fost data aceasta amenda uriasa?? Sa fie platiti primarii nostri in euro si nu stim noi,sau idiotul care a dat decizia nu a stiut sa scrie suma in lei???? Daca primarul nu a respectat legea,sa fie pedepsit conform legilor in vigoare,dar nu in bataie de joc la poftele unui individ ros de ura!!

  • Dan Tanasa says:

   :)))

  • Gabriel Dobrescu says:

   Mey draghe, definește-mi și mie extremismul in acceptiunea Culturii Maghiare!🤣🤣🤣 Pentru că se pare că avem o ne potrivire de caracter majoră în relațiile noastre.

 2. Gheorghe says:

  Numai ca sentinta nu-i definitiva. M-am uitat pe portal.just.ro si e atacata cu recurs in anulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Fostul secretar general UDMR demontează manipularea UDMR în cazul primarului din Corund"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fostul-secretar-general-udmr-demonteaza-manipularea-udmr-in-cazul-primarului-din-corund/