MINCIUNA are picioare foarte scurte în cazul primarului UDMR din Sânzieni, promotor al cultului criminalului de război Wass Albert

January 17, 2020 •sovinism maghiar •Views: 498

În urmă cu o săptămână scriam pe blog despre modul în care Primăria Sânzieni, condusă de primarul UDMR Balogh Tibor, promovează în mod public cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari pe pagina de Facebook a primăriei.

Citește și EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2019 peste 29 de milioane de lei de la Guvernul României, cu 3 milioane mai mult decât în 2018

Pagina oficială de internet a Primăriei Sânzieni din județul Covasna, condusă de primarul UDMR Balogh Tibor, funcționează la adresa www.sanzieni.ro. Vizitatorii acestei pagini oficiale de internet a unei instituții publice a statului român pot afla faptul că pagina oficială de Facebook a Primăriei Sânzieni funcționează la adresa www.facebook.com/kezdiszentlelek. Pe această pagină de Facebook, promovată în mod oficial pe pagina de internet a Primăriei Sânzieni, se promovează cultul criminalului de război Wass Albert și se face apologia Ungariei Mari (detalii aici).

Imediat după ce am publicat articolul, administratorul paginii în cauză m-a blocat și a inițiat o serie de postări pe pagină cu scopul de a incita la ură împotriva mea. Administratorul paginii de Facebook a postat un mesaj prin care informează cititorii că pagina în cauză nu aparține Primăriei Sânzieni. Mai mult, Primăria Sânzieni a șters pagina de Facebook de pe pagina oficială de internet a primăriei.

Dezvăluirile mele au generat chiar și o reacție din partea publicației Szekely Hirmondo, cotidianul de limbă maghiară din județul Covasna sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru incitare la ură și discriminare (detalii aici), care a publicat în data de 14 ianuarie un articol prin care incită la ură împotriva mea și afirmă că pagina de Facebook în cauză nu aparține Primăriei Sânzieni (detalii aici).

Pentru că nu pot tolera modul absolut inacceptabil în care atât administratorii paginii de Facebook a Primăriei Sânzieni cât și presa de limbă maghiară incită la ură împotriva mea, public aici dovada minciunii promovate de Primăria Sânzieni și de așa-zișii jurnaliști: un print-screen al paginii oficiale de internet a Primăriei Sânzieni în care se vede foarte clar promovată pagina de Facebook în cauză și imaginea criminalului de război Wass Albert. Înainte de a promova minciuni la adresa mea primarul Balogh Tibor a șters pagina de Facebook în cauză de pe pagina oficială de internet a primăriei. Doar că eu am dovada faptului că primarul UDMR din Sânzieni a promovat pe pagina oficială a primăriei cultul criminalului de război Wass Albert și a făcut apologia Ungariei Mari.

Pagina de internet a Primăriei Sânzieni la data de 10 ianuarie 2020 promovează cultul criminalului de război Wass Albert.
Pagina de internet a Primăriei Sânzieni la data de 10 ianuarie 2020 promovează cultul criminalului de război Wass Albert.

FOTO: primarul UDMR Balogh Tibor în centru, keruletunk.ujbuda.hu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to MINCIUNA are picioare foarte scurte în cazul primarului UDMR din Sânzieni, promotor al cultului criminalului de război Wass Albert

 1. Stevee says:

  Wass Albert a fost un scriitor, iar tu esti un idiot. 😉

 2. Constantin says:

  SRI si celelalte servicii au primit o gramada de bani de la buget. Ce fac cu ei ? Politie politica ?
  Cerem institutiilor Romaniei sa isi faca datoria…ca nu cumva sa ajungem sa ne facem noi dreptate.

 3. Gheorghe says:

  Da. Si? Cum ii sanctionezi mai departe? Chiar vreau sa fie sanctionati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MINCIUNA are picioare foarte scurte în cazul primarului UDMR din Sânzieni, promotor al cultului criminalului de război Wass Albert"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/minciuna-are-picioare-foarte-scurte-in-cazul-primarului-udmr-din-sanzieni-promotor-al-cultului-criminalului-de-razboi-wass-albert/