Prefectul de Harghita, Ion Proca, nicio reacție la drapelul UNGARIEI arborat în sediul CJ Harghita. PROCA A FOST UNS PREFECT DE ROMÂNIA SAU DE UNGARIA?

February 27, 2020 •Administrație •Views: 719

Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, nu a avut nicio reacție publică în legătură cu drapelul Ungariei arborat în sediul Consiliului Județean Harghita.

Citește și EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI, arborat permanent în fața Bisericii romano-catolice din Lunca de Jos. Prefectul de Harghita tace complice

În urmă cu o săptămână am adus în atenția opiniei publice faptul că drapelul Ungariei este arborat în sediul Consiliului Județean Harghita, informația fiind făcută publică chiar de președintele instituției, UDMR-istul Borboly Csaba, care a postat o fotografie pe pagina sa de socializare.

Întrebam atunci dacă România mai are prefect român în județul Harghita. Se vede că nu. Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, nu a avut nicio reacție publică pe acest subiect.

Ne întrebăm atunci cine l-a uns prefect pe Proca: Guvernul României sau cel al Ungariei? Ale cui interese le apără Proca: ale Ungariei sau ale României?

FOTO: prefectul Ion Proca alături de președintele CJ Harghita, Borboly Csaba, www.hr.prefectura.mai.gov.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Prefectul de Harghita, Ion Proca, nicio reacție la drapelul UNGARIEI arborat în sediul CJ Harghita. PROCA A FOST UNS PREFECT DE ROMÂNIA SAU DE UNGARIA?

  1. Tiberiu says:

    Bravo Domnule Proca!

  2. Daniel says:

    Avem traditie la tradare,din pacate!

  3. Dan Fodor says:

    Romania a ajuns la extreme! Este lovita din toate directiile. Burtosii astea in loc sa isi vada de treaba pentru care au fost alesi ei se bat si se cearta intre ei pentru putere. Sa nu trecem cu vederea de diversiunile lor politice. Sunt experti ce dracu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Prefectul de Harghita, Ion Proca, nicio reacție la drapelul UNGARIEI arborat în sediul CJ Harghita. PROCA A FOST UNS PREFECT DE ROMÂNIA SAU DE UNGARIA?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/prefectul-de-harghita-ion-proca-nicio-reactie-la-drapelul-ungariei-arborat-in-sediul-cj-harghita-proca-a-fost-uns-prefect-de-romania-sau-de-ungaria/