Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu și Adrian Ursu pariază pe competență. Dragnea pariază pe „calul mort”

October 19, 2016 •opinie •Views: 2672

Intenția mea de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie a generat un episod unic în istoria televiziunii din România. Oameni importanți din Antena 3 și-au exprimat public susținerea pentru un jurnalist independent.

Vezi și Deputatul PSD de Covasna, Horia Grama, DESFIINȚAT de societatea civilă din Covasna

Fără să am nicio legătură personală cu niciunul dintre ei, o serie întreagă de oameni grei din media românească au găsit de cuviință să sprijine sincer un principiu. Rând pe rând, oamenii de presă din Antena 3, Radu Tudor (anterior anunțului meu), Alessandra Stoicescu, Dana Grecu și Adrian Ursu, și-au manifestat public simpatia, respectul și sprijinul pentru activitatea mea de ani de zile pusă în slujba Adevărului, a respectării legilor și a Constituției României și în slujba apărării drepturilor și intereselor românilor din județele Covasna și Harghita.

Dacă la începutul activității mele civice eram contactat și de Realitatea TV și de România TV, în ultimii ani, din motive care îmi scapă, Antena 3 este singura televiziune care mi-a dat oportunitatea să vorbesc public despre situația alarmantă a românilor din Covasna și Harghita. Nu am refuzat niciodată vreo televiziune din România însă unii au ales să mă ignore. E alegerea lor, nu reproșez nimănui nimic. Zic doar că nu pot să mă duc acolo unde nu sunt invitat. Așa se face că în ultimii 4-5 ani opinia publică află în mod constant despre subiectul românilor din Covasna și Harghita de la Antena 3 prin intermediul unor materiale semnate de mine. Aceeași opinie publică în schimb nu are habar cine sunt reprezentanții românilor din cele două județe în Parlamentul României.

Toți acești ai au culminat zilele acestea cu sprijinul manifestat public și cât se poate de ferm al unor nume grele din Antena 3 care au susținut un principiu, acela al unui tânăr care s-a implicat pe un subiect și care merită să facă parte din viitorul Parlament.

De ce PSD? Ultimele două mandate de parlamentar în județul Covasna au fost câștigate de PSD cu ajutorul unui ilustru anonim. Electoratul a votat partidul, nu personajul pus de PSD pe listă. Acesta este și motivul pentru care am încercat să transmit public conducerii PSD că este momentul ca personajul anonim care doarme de 8 ani și care este mai degrabă dușman al românilor din Covasna decât reprezentant să fie pus pe o altă poziție. În mod suprinzător pentru foarte multă lume, și inclusiv pentru mine, președintele PSD Liviu Dragnea este cât se poate de ferm în decizia lui de a da flit nu doar oamenilor din Antena 3 ci și românilor din Covasna și Harghita.

Ceea ce au înțeles jurnaliștii Antena 3 dar nu a înțeles Liviu Dragnea este că în județele Covasna și Harghita nu este loc de politică de stânga sau de drepta. Acolo trebuie făcuta politica românilor din zonă, tot așa cum UDMR face exclusiv politica maghiarilor din zonă. Este însă de datoria mea ca lumea să afle cine sunt cei care îi ignoră în propria lor țară și cine sunt cei care își bat joc de ei.

FOTO: bn24.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu și Adrian Ursu pariază pe competență. Dragnea pariază pe „calul mort”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/radu-tudor-alessandra-stoicescu-dana-grecu-si-adrian-ursu-pariaza-pe-competenta-dragnea-pariaza-pe-calul-mort/