EXCLUSIV. Executat silit de ANAF, primarul UDMR din Miercurea Ciuc a achitat amenda de 75.000 de lei

July 30, 2019 •justitie •Views: 498

Primarul UDMR din Miercurea Ciuc a achitat integral amenda dispusă pe numele său de Tribunalul Harghita după ce edilul a fost amendat pentru nerespectarea unei sentințe judecătorești definitive.

Vezi și Primarul UDMR din Miercurea Ciuc despre românii din oraș: „Am uitat că de o sută de ani sunteţi aici!”

În luna martie a.c. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat procedura executării silite împotriva primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, după ce edilul a fost amendat pentru nerespectarea unei sentințe judecătorești definitive (detalii aici).

ANAF Harghita a demarat procedura executării silite împotriva primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, după ce edilul a fost amendat cu suma de 75.130 lei pentru nerespectarea unei sentințe judecătorești definitive.

În luna septembrie 2017, Curtea de Apel Târgu Mureș a respins recursul declarat de primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, împotriva sentinței Tribunalului Harghita din luna martie 2017 prin care acesta a fost obligat de instanță să îndepărteze steagul secuiesc și steagul municipiului de pe domeniul public, de lângă Teatrul municipal (detalii aici). În acest dosar primarul municipiului Miercurea Ciuc a fost obligat să plătească Asociației Civice pentru Demnitate în Europa, condusă de Dan Tanasă, suma de 1050 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Pentru că a refuzat să pună în executare de bună voie o sentință definitivă, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă în calitate de președinte, a solicitat Tribunalului Harghita amendarea primarului UDMR din Miercurea Ciuc. Instanța harghiteană a admis în luna iunie 2018 în parte cererea ADEC și a dispus amendarea primarului UDMR cu suma de 75.130 lei (detalii aici).

Urmare unei solicitări transmisă la începutul lunii iulie către ANAF Harghita, instituția a comunicat faptul că edilul Raduly Robert-Kalman a achitat integral, în data de 27 mai 2019, cuantumul amenzii în valoare de 75.130 lei.

FOTO: Raduly Robert, Cotidianul

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. Executat silit de ANAF, primarul UDMR din Miercurea Ciuc a achitat amenda de 75.000 de lei

  1. Gheorghe says:

    Din banii institutiei, ca un primar bugetar nu are atatia lei. Sau a schimbat ceva forintzi de la pusculitza in lei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Executat silit de ANAF, primarul UDMR din Miercurea Ciuc a achitat amenda de 75.000 de lei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-executat-silit-de-anaf-primarul-udmr-din-miercurea-ciuc-a-achitat-amenda-de-75-000-de-lei/