Parchetul a clasat A DOUA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

February 20, 2020 •justitie •Views: 314

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a clasat un nou dosarul penal deschis pe numele meu în urma unei plângeri penale formulată de Arus Zsolt Istvan, membru al Partidului Civic Maghiar, fost consilier județean în cadrul Consiliului Județean Harghita.

Citește și EXCLUSIV. Instanța respinge DEFINITIV acțiunea PCM-istului Arus Zsolt pentru desființarea ADEC

În luna decembrie 2018 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a fost înregistrată o nouă plângere penală pe care Arus Zsolt Istvan, membru al Partidului Civic Maghiar, fost consilier județean în cadrul Consiliului Județean Harghita, a formulat-o împotriva mea.

Potrivit plângerii penale, liderul PCM Arus Zsolt mă acuza, din nou, de instigare publică și incitare la ură sau discriminare.

În luna ianuarie a.c. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a emis ordonanță de clasare în dosarul penal nr. 2566/P/2018, comunicată în luna februarie, procurorul de caz stabilind astfel că nu mă fac vinovat de nicio faptă penală.

Fragment din referatul de clasare în dosarul nr. 2566/P/2018

Arus Zsolt Istvan, un lider al PCM care militează activ pentru separatism pe criterii etnice în așa-zisul ținut secuiesc, a devenit obsedat de persoana mea.

Arus Zsolt a formulat în trecut o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în care m-a acuzat că prin articolele pe care le public pe blogul meu discriminez întreaga comunitatea maghiară din România. CNCD, condus de un membru UDMR, i-a dat dreptate lui Arus și m-a amendat cu 2000 de lei. Curtea de Apel Brașov a anulat însă hotărârea CNCD (detalii aici).

La sfârșitul anului trecut același personaj a deschis un proces la Judecătoria Sector 3 București prin care a încercat să desființeze asociația pe care o conduc, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC). Instanța a respins însă acțiunea lui Arus (detalii aici).

În luna mai 2019 Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a clasat un alt dosar penal deschis pe numele meu tot la în urma unei plângeri formulate de Arus Zsolt (detalii aici).

Arus Szolt a formulat deja numeroase alte sesizări și plângeri penale pe numele meu cu scopul de a mă discredita și de a mă determina să renunț la acivitatea mea civică în interesul statului român.

FOTO: Arus Zsolt, twitter.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Parchetul a clasat A DOUA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

 1. Naționalistul says:

  Românii sunt urmașii dacilor, noi am fost aici dintotdeauna. Ținutul Secuiesc” a fost și va fi întotdeauna Ținut Românesc, iar cei care militează împotriva integrității teritoriale trebuie atestat sau expulzat din țară.

 2. Ion says:

  Așa arată un , … Antiroman!

 3. Herea says:

  Ei* sunt atat de instigatori și răi,in propria noastră TARĂ…măi dragi romani (că trăiti in Romania)..de etnie maghiari…cum puteti fi atat de nesăbuiti…aveti aceleași drepturi ,ca și noi..trăiti,aveti salarii,pensii,alocatii la copii…sunteti și trăiti pe pămant Romanesc…ce nu vă ajunge???
  Dacă in schimb voi vreti,dezintegrarea Romaniei,scandal și cereri aberante….mergeti voi frumos in Ungaria și cereti ce veti vrea voi…dar de la ei* și părăsiti pentru totdeauna teritoriul Romaniei!
  Noi romanii vrem să trăim in pace și să fim respectati.

  • Sandor says:

   Herea …… Nici un oras in Transilvania nu a fost construit de romani

   Trbuie sa redati toata cladirile terenurile furate si veti rmane cu ce ati venit, adica cu fundul gol!!!!
   Mai bine sa mergeti acasa de unde proveniti/ (ex Valea Uzului nu sunt inmormantati nici 20 de romani si puneti ilegal 50 de cruce)

   Dar un lucru e bun nemaul tau emigreaza masiv!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Parchetul a clasat A DOUA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/parchetul-a-clasat-a-doua-plangere-penala-formulata-impotriva-mea-de-arus-zsolt/