EXCLUSIV. Arus Zsolt Istvan, extremistul maghiar obsedat de persoana mea, mi-a încălcat DREPTURILE OMULUI și a fost obligat de instanță să-mi plătească daune morale

August 6, 2021 •justitie •Views: 120

Judecătoria Sfântu Gheorghe a admis marți, 27 iulie a.c., acțiunea mea împotriva președintelui Fundației Szekler Monitor, extremistul Arus Szolt Istvan, și l-a obligat să-mi plătească daune morale după ce instanța a constatat faptul că acesta mi-a prelucrat fără drept datele cu caracter personal.

Citește și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: ActiveWatch a încălcat DREPTURILE OMULUI și a fost obligată să-mi plătească daune morale

Extremistul maghiar Arus Zsolt Istvan, președinte al Fundației Szekler Monitor, unul dintre liderii Particului Civic Maghiar care militează activ pentru separatism pe criterii etnice în așa-zisul ținut secuiesc, a devenit obsedat de persoana mea.

Arus Zsolt a formulat în trecut o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în care m-a acuzat că prin articolele pe care le public pe blogul meu discriminez întreaga comunitatea maghiară din România. CNCD, condus etern de UDMR-istul Csaba Ferenc Asztalos, i-a dat dreptate lui Arus și m-a amendat cu 2000 de lei. Curtea de Apel Brașov a anulat însă hotărârea CNCD (detalii aici).

Citește și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: fostul prefect de Mureș, Corneliu Grosu, mi-a încălcat DREPUL LA VIAȚA PRIVATĂ DOCUMENT

La sfârșitul anului trecut același personaj a deschis un proces la Judecătoria Sector 3 București prin care a încercat să desființeze asociația pe care o conduc, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC). Instanța a respins însă acțiunea lui Arus (detalii aici).

În luna mai 2019 Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a clasat un alt dosar penal deschis pe numele meu tot la în urma unei plângeri formulate de Arus Zsolt (detalii aici).

În luna februarie 2020 Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a clasat un alt dosar penal deschis pe numele meu tot la în urma unei plângeri formulate de Arus Zsolt (detalii aici).

Citește și Parchetul clasează A CINCEA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

Între timp, Arus a publicat pe blogul său mai multe documente care conțin datele mele cu caracter personal, cu scopul de a difuza către terți adresa mea de domiciliu.

Pentru că Arus a refuzat să îndepărteze datele mele cu caracter personal de pe blogul său, l-am acționat în judecată la Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Sentința Judecătoriei Sfântu Gheorghe pe scurt (detalii aici): „Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată de pârâtul Arus Zsolt Istvan. Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul Dan Tanasă, în contradictoriu cu pârâtul Arus Zsolt Istvan, şi, în consecinţă: Obligă pârâtul să îndepărteze datele personale ale reclamantului de pe pagina de internet blog.sic.hu, din toate locurile. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 2.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 2.000 lei cu titlu de parte din cheltuielile de judecată. Respinge restul pretenţiilor. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Sfântu Gheorghe. Pronunţată azi, 29 iulie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

FOTO: Arus Zsolt, twitter.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Arus Zsolt Istvan, extremistul maghiar obsedat de persoana mea, mi-a încălcat DREPTURILE OMULUI și a fost obligat de instanță să-mi plătească daune morale"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-arus-zsolt-istvan-extremistul-maghiar-obsedat-de-persoana-mea-mi-a-incalcat-drepturile-omului-si-a-fost-obligat-de-instanta-sa-mi-plateasca-daune-morale/