Parchetul clasează A CINCEA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

May 24, 2021 •justitie •Views: 76

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a clasat un nou dosar penal deschis pe numele meu în urma unei plângeri penale formulată de Arus Zsolt Istvan, membru al Partidului Civic Maghiar, președintele Fundației Szekler Monitor.

Citește și EXCLUSIV. Instanța respinge DEFINITIV acțiunea PCM-istului Arus Zsolt pentru desființarea ADEC

În luna mai 2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a fost înregistrată o nouă plângere penală pe care Arus Zsolt Istvan, membru al Partidului Civic Maghiar, președinte al Fundației Szekler Monitor, a formulat-o împotriva mea.

Potrivit plângerii penale, liderul PCM Arus Zsolt mă acuza, din nou, de instigare publică și incitare la ură sau discriminare pentru faptul că am publicat pe blogul meu acest articol.

În luna aprilie a.c. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a emis ordonanță de clasare în dosarul penal nr. 61/P/2021, comunicată subsemnatului în urmă cu câteva zile, procurorul de caz stabilind astfel că nu mă fac vinovat de nicio faptă penală.

Fragment din Ordonanța de clasare din 29.04.2021 din dosarul penal nr. 61/P/2021.

Arus Zsolt Istvan, un lider al PCM care militează activ pentru separatism pe criterii etnice în așa-zisul ținut secuiesc, a devenit obsedat de persoana mea.

Arus Zsolt a formulat în trecut o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în care m-a acuzat că prin articolele pe care le public pe blogul meu discriminez întreaga comunitatea maghiară din România. CNCD, condus de un membru UDMR, i-a dat dreptate lui Arus și m-a amendat cu 2000 de lei. Curtea de Apel Brașov a anulat însă hotărârea CNCD (detalii aici).

La sfârșitul anului trecut același personaj a deschis un proces la Judecătoria Sector 3 București prin care a încercat să desființeze asociația pe care o conduc, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC). Instanța a respins însă acțiunea lui Arus (detalii aici).

În luna mai 2019 Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a clasat un alt dosar penal deschis pe numele meu tot la în urma unei plângeri formulate de Arus Zsolt (detalii aici).

În luna februarie 2020 Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a clasat un alt dosar penal deschis pe numele meu tot la în urma unei plângeri formulate de Arus Zsolt (detalii aici).

Citește și Instanța respinge A PATRA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

Arus Zsolt a formulat deja numeroase alte sesizări și plângeri penale pe numele meu cu scopul de a mă discredita și de a mă determina să renunț la acivitatea mea civică în interesul statului român.

FOTO: Arus Zsolt, twitter.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Parchetul clasează A CINCEA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

  1. Ciopasu Ioan says:

    Nu te lasa Dane, poporul român este suveran, pe aceste meleaguri. Suntem cel mai vechi popor și suntem aici, de la început.

  2. Ureche Gheorghe says:

    Felicitări dle Tănase !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Parchetul clasează A CINCEA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/parchetul-claseaza-a-cincea-plangere-penala-formulata-impotriva-mea-de-arus-zsolt/